Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

«Έγιναν πολλά λάθη…»

Αρκετά… φαλτσοσφυρίγματα είχε η 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας, Παναγιώτης Βαρούχας.

«Έγιναν πολλά λάθη…»
Τα λάθη δεν έλειψαν από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου από τους διαιτητές. Ο Παναγιώτης Βαρούχας, πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας, τα επισήμανε μιλώντας στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας.

Αναλυτικά, η «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα για τους διαιτητές στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» και τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο:

ΑΕΚ-Skoda Ξάνθη: Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης και οι διαιτητές φορούσαν ίδια φανέλα. Έπρεπε να αλλάξει ο τερματοφύλακας. Δεν είδαμε ξεκάθαρα τι έγινε στο ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ, αν έγινε χέρι ή όχι από τον Πετρόπουλο. Φαίνεται ότι έχει ακουμπήσει την μπάλα με το χέρι, ενώ και από τη συμπεριφορά όλων των παικτών προκύπτει ότι υπήρχε χέρι. Κατά τα άλλα, δεν είχε πρόβλημα ο Κομίνης».

Πανθρακικός-Πλατανιάς: Ο Μήτσιος έκανε πολύ καλή διαιτησία, δεν είχε δυσκολίες. Έγιναν κάποια λάθη από τον δεύτερο βοηθό και στα τελευταία λεπτά έκοψε ένα οφσάιντ στον Πανθρακικό.

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός: Έγινε πολλή φασαρία για την καθυστέρηση. Μοναδικός χρονομέτρησης είναι ο διαιτητής. Ο Βοσκάκης με τα δεδομένα που είχε έδωσε την καθυστέρηση που έκρινε. Αυτός είναι ο υπεύθυνος. Στις καθυστερήσεις υπήρχε μία αλλαγή κι ένας τραυματισμός. Πάντως ο διαιτητής έκανε λάθη στον αγώνα και προβλημάτισε. Δεν έδωσε ένα χέρι υπέρ του Ολυμπιακού μέσα στην περιοχή, καθώς ο παίκτης του Λεβαδειακού σήκωσε το χέρι του.

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός: Αν εξαιρέσουμε ένα οφσάιντ που δεν δόθηκε σε βάρος του ΠΑΣ, η διαιτησία δεν είχε προβλήματα και ο Λαμπρόπουλος έκανε καλή δουλειά. Το γήπεδο δεν βοηθούσε κανέναν, ούτε τους παίκτες ούτε και το διαιτητή.

ΟΦΗ-Άρης: Ο Σπάθας ήταν άριστος, αλλά ο δεύτερος βοηθός έχασε κάποιες φάσεις. Στο πρώτο γκολ ο σκόρερ ήταν εκτεθειμένος και ο βοηθός δεν είχε την ευθεία. Το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ ήταν οριακό, ο πρώτος βοηθός άφησε τη φάση και καλά έκανε. Εξείχε το χέρι, αλλά σωστά άφησε τη φάση να εξελιχθεί.

Πανιώνιος-Βέροια: Ο Αμπάρκιολης έκανε λάθη, που επηρεάζουν την εικόνα του στο γήπεδο. Δεν έδωσε φάουλ και κίτρινη στον Γεωργέα και έδωσε για τον ίδιο λόγο δεύτερη κίτρινη και απέφυγε παίκτη του Πανιωνίου. Στα τελευταία λεπτά δεν έδωσε ένα σπρώξιμο παίκτη της Βέροιας μέσα στην περιοχή. Ήταν πέναλτι και κακώς δεν δόθηκε.

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος: Η διαιτησία του Σιδηρόπουλου ήταν καλή, με μοναδικό λάθος ένα μαρκάρισμα του Κατσουράνη έξω από την περιοχή. Έπρεπε να δώσει φάουλ και κίτρινη. Οι βοηθοί ήταν πολύ καλοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: