Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Γιαπλές: «Η χειρότερή μας εβδομάδα»

Στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ΑΓΟΡ κατά τη διάρκειας της εβδομάδας αναφέρθηκε ο Θανάσης Γιαπλές, μετά την ήττα (70-69) από το Περιστέρι.

Γιαπλές: «Η χειρότερή μας εβδομάδα»
Ο Θανάσης Γιαπλές τόνισε πως η εβδομάδα που πέρασε, ήταν από τις χειρότερες για τον ΑΓΟΡ, λόγω των τραυματισμών κάποιων παικτών, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην απουσία του Στέργιου Κουφού, λέγοντας πως είναι δύσκολο να αγωνίζεται η ομάδα χωρίς τον προπονητή της.

Αναλυτικά όσα ο συνεργάτης του Στέργιου Κουφού, Θανάσης Γιαπλές:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Περιστέρι και την εκπληκτική δουλειά που κάνει φέτος. Όλοι έλεγαν πως θα πέσει σίγουρα και τώρα όλοι λένε πως σίγουρα θα σωθεί. Είναι ομάδα του προπονητή, έχει εξαιρετικούς φιλάθλους και της αξίζουν συγχαρητήρια.

Προσωπικά, αυτή ήταν η χειρότερη εβδομάδα της καριέρας μου. Ούτε καν χθες δεν κάναμε πλήρεις προπόνηση. Ήταν μεγάλη απώλεια ο Πέτγουεϊ. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς σε άμυνα, ριμπάουντ και επίθεση. Υποτίθεται, όμως, πως το Ρέθυμνο είναι μια ομάδα που μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε απώλεια. Ο Καλλινικίδης είχε πρόβλημα στον ώμο, ο Λάτοβιτς με τον καρπό του και άλλα πολλά. Θέλαμε να δώσουμε άλλη μια εβδομάδα αβάντα δίχως τον κόουτς, ώστε να περάσει χωρίς απώλειες, όπως μας ευχήθηκε και ο ίδιος χθες. Είναι δύσκολο για την ομάδα να παίξει χωρίς τον προπονητή της. Η απώλειά του μεγαλώνει στα εκτός έδρας μας. Ας ελπίσουμε αυτή η εμφάνιση να μας συνεφέρει όλους, ώστε να δουλεύουμε καλύτερα και πιο επαγγελματικά
».

Από την πλευρά του, ο Νταμίρ Λάτοβιτς δήλωσε: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς ειδικά δεδομένου πως ήταν το πρώτο μακριά από το Ρέθυμνο χωρίς τον κόουτς. Είχαμε προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά παλέψαμε το παιχνίδι και μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για την προσπάθεια και τη νίκη του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: