Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Όταν φεύγουν γίνονται ...καλοί

Καραγκούνης σκοράρει στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Κατσουράνης "κόβει" στον ΠΑΟΚ και ο Πετρόπουλος "ανάστησε" την ΑΕΚ. Τελικά το ...νερό στην Παιανία κάτι έχει και επηρεάζει αρνητικά
Τελικά το... νερό στην Παιανία κάτι έχει και επηρεάζει αρνητικά όσους το πίνουν. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι όσοι έφυγαν (μέχρι στιγμής) κακήν κακώς από τον Παναθηναϊκό έχουν «κλέψει» την παράσταση το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Ο Γιώργος Καραγκούνης έκανε την αρχή πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικό γκολ, το παρθενικό του στην Πρέμιερ Λιγκ, αποδεικνύοντας (ξανά) ότι μόνο τελειωμένος δεν ήταν. Το Σάββατο ο Πετρόπουλος έγινε και πάλι σέντερ φορ, πετυχαίνοντας ένα τέρμα που ίσως αναστήσει αγωνιστικά την ΑΕΚ, η οποία φαίνεται να βρίσκει στο πρόσωπό του τον παίκτη εκείνον που θα βάλει την μπάλα στα δίχτυα.
Τέλος, χθες στην Τούμπα το «κακό παιδί» της Παιανίας, ο Κώστας Κατσουράνης, σε ρόλο στόπερ έδωσε λύσεις στην άμυνα του ΠΑΟΚ τις δύο (μόλις) φορές που το «πούλμαν» του Ατρόμητου φάνηκε να γίνεται απειλητικό. Υπήρξε και μία τρίτη λίγα λεπτά πριν από το τέλος, όμως κανονικά θα έπρεπε να του δοθεί φάουλ και κόκκινη κάρτα για το μαρκάρισμά του στον Κούτσι.
Επειδή η κουβέντα το έφερε στον «δικέφαλο», χθες (μάλλον) άφησε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας τις τελευταίες του ελπίδες για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, καθώς η διαφορά του από τον Ολυμπιακό πήγε στους δέκα βαθμούς. Ενας ΠΑΟΚ που όπως φάνηκε δεν διαθέτει ούτε τα όπλα ούτε και την ψυχραιμία για να ξεκλειδώσει τις κλειστές άμυνες και μετά τη «σφαλιάρα» στην Καλλιθέα ήρθε και το... βραχυκύκλωμα απέναντι στον Ατρόμητο του Νίκου Αναστόπουλου.
Αντίθετα, ο (νέος) ΟΦΗ πήρε βαθιά ανάσα με τον Θανάση Παπάζογλου να «σκοτώνει» τον Αρη, την ομάδα που τον «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά, ενώ στη Νέα Σμύρνη η χαρά... αγνοείται, αφου η Βέροια προκάλεσε «εγκεφαλικό» στον Πανιώνιο στο 90'. Ο Ελευθερόπουλος δέχτηκε καφέδες και παραιτήθηκε, αλλά τελικά η διοίκηση δείχνει να τον κρατά.
Τέλος, στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι περιμένει τη γιατρειά από τον... Σισέ. Μέχρι και να έρθει ο Γάλλος, πάντως, οι «πράσινοι» ψάχνουν τη νίκη στο πρωτάθλημα με το... κιάλι, καθώς τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές έχουν δύο ήττες και άλλες δύο ισοπαλίες, βλέποντας όπως προείπαμε τους «πρώην» τους να ξεχωρίζουν στις νέες τους ομάδες.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: