Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Άμεσα… ενίσχυση!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr  για την κακή εμφάνιση στην Κρήτη και την μεγάλη ανάγκη για ενίσχυση στο ρόστερ της ομάδας.
Ο ΑΡΗΣ στην Κρήτη έκανε το καλύτερο ξεκίνημα των 17 αγώνων του φέτος στο πρωτάθλημα, αλλά έμεινε στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα, καθώς στην συνέχεια η εμφάνιση των παικτών του ήταν μέτρια ως κακή.
Αυτό που πρώτιστα άπαντες πρέπει να αντιληφθούμε είναι ότι η φετινή ομάδα πρέπει τις λίγες ευκαιρίες που τις δίνονται να τις κάνει γκολ. Ο ΑΡΗΣ δεν το έκανε αυτό στα πρώτα λεπτά, στην συνέχεια δέχθηκε ένα γκολ οφσάιτ (οριακά μεν, οφσάιτ δε) και πάλι από λάθος του τερματοφύλακά του και στην συνέχεια ήταν ανύπαρκτος απέναντι σε μία μετριότατη ομάδα.
Και πολύ δύσκολα θα μπορούσε να είναι διαφορετικός ο ΑΡΗΣ με το φετινό του ρόστερ όταν του έλειπε η βασική απειλή για τις αντίπαλες άμυνες ειδικά σε εκτός έδρας παιχνίδια (Γιαννιώτας), ο μοναδικός χαφ του που μπορεί να έχει δημιουργικό ρόλο (Παπαστεριανός), ο Αγκάνθο μπήκε αλλαγή, αλλά φαίνεται ότι δεν πατάει καλά λόγω των προβλημάτων στο γόνατο. Μέσα στο παιχνίδι έχασε και τον Πουλίδο και η άμυνά του είχε και πάλι τα συμπτώματα της παιδικής χαράς.
Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε τον απίστευτο αριθμό των 78 λαθών σε συνδυασμό ότι συνολικά ο Σπάθας έδωσε 8 φάουλ υπέρ του ΑΡΗ, 3 στο πρώτο ημίχρονο και το πρώτο στο δεύτερο στο 71 (!!!), ο ΑΡΗΣ δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει τίποτα παραπάνω από αυτό που τελικά πήρε στην Κρήτη.
Ο Αλκαράθ δεν βοήθησε σε κανένα σημείο την ομάδα του να αλλάξει την ροή του αγώνα, αλλά και με ποιους να το έκανε αλήθεια; Βέβαια αυτή την φορά… κόλλησε στο 4-4-2 ενώ ήταν εμφανέστατο ότι δεν μπορούσε με αυτόν τον τρόπο να απειλήσει τον ΟΦΗ.
Δεν είναι φυσικά συμπέρασμα...μοναδικό ότι ο ΑΡΗΣ χρειάζεται ενίσχυση. Πλέον οι ιθύνοντες της διοίκησης πρέπει να κάνουν πράξη, τις υποσχέσεις τους και μέχρι την Τρίτη να είναι στο Ρύσιο τα νέα αποκτήματα της ομάδας. Το θέμα της ασφαλιστικής είναι διαδικαστικό σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΠΑΕ, επομένως από αύριο το απόγευμα ο ΑΡΗΣ θα έχει δικαίωμα για μεταγραφές που την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ θα κληθούν και αυτοί να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει μία νίκη-ανάσα. Για αυτό όμως το παιχνίδι θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε μέσα στην εβδομάδα…
ΥΓ1 Αξίζουν συγχαρητήρια στο τμήμα μπάσκετ που αργά μεν, αλλά σταθερά κάνει βήματα προς τα πάνω και δεν είναι μόνο στον αγωνιστικό τομέα η εμφανέστατη βελτίωση…
ΥΓ2 Ο ΑΡΗΣ φυσικά και δεν έχασε λόγω του Σπάθα ( ή τα λάθη κυρίως των βοηθών του σήμερα), ωστόσο είναι εμφανέστατο ότι η ΕΠΟ και η ΚΕΔ κάνουν ότι μπορούν για να συναγωνιστούν τις κακές εμφανίσεις των παικτών του ΑΡΗ. Μόνο που αυτοί υποτίθεται ότι πρέπει να είναι αντικειμενικοί… Ο Πουλίδο είπε όλη την αλήθεια στις δηλώσεις του. Είμαστε άπειρη ομάδα, όχι όμως και ανόητη. Δεν είμαστε τυφλοί και βλέπουμε τι γίνεται με την διαιτησία…». Το κακό είναι ότι και άλλοι βλέπουν, αλλά δεν μιλάνε…
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: