Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Τρίζει η καρέκλα του Δώνη!

Δεν θα πρέπει να νιώθει και πολύ άνετα, πάντως, στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Δώνης, μετά και τη νέα χθεσινή γκέλα με τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Ο σκύλος κάτι μυρίστηκε...
Όπως γράφει σήμερα η στήλη του "sportdog penalty" στο Twitter, η παραμονή του Έλληνα τεχνικού στον Δικέφαλο μόνο σίγουρη δεν είναι.
Οι γκέλες του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια είναι πολλές και προφανώς υπάρχει από τη διοίκηση έντονος προβληματισμός για τον Δώνη.
Μάλιστα, η στήλη του σκύλου εκτιμάει ότι, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στον ΠΑΟΚ, δεν αποκλείεται ο Έλληνας κόουτς να φύγει νύχτα από τον Δικέφαλο, αν η ομάδα αποκλειστεί από την Καλλιθέα στο Κύπελλο.
Τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο, πάντως. Απλά ο sportdog μαθαίνει ότι πλέον ο Δώνης περνάει από εξετάσεις και το ξέρει και ο ίδιος. Η ανασφάλειά του φάνηκε, άλλωστε, και στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου όταν πάνω στην απεπλισία του του του τα έριξε.......στον Αναστόπουλο για την γκέλα της ομάδας του.
Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Δώνης χαίρει την εκτίμησης του Βρύζα. Και ο τελευταίος θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να δωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες στον Έλληνα τεχνικό, πριν αποχαιρετήσει. Αν, βέβαια, ερωτηθεί ο Βρύζας για το μέλλον του Δώνη και δεν αποφασίσει και ...διατάξει κατευθείαν ο Ιβάν.sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: