Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Θλάση έπαθε το καλό… ποδαρικό!!

Μόνο ένας τρόπος υπάρχει τελικά για να αντέξει κανείς το κλωτσοσκούφι που είδαμε αυτή την αγωνιστική στην Σούπερ Λίγκα. «Ντου στα Αποδυτήρια» από τον γνωστό – άγνωστο του sportdog Τι ήταν πάλι αυτό που έγινε το Σαββατοκύριακο; Εκεί, δηλαδή, που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα με την Σούπερ Λίγκα, πάντα υπάρχει κάτι καινούργιο να σε εκπλήξει. Αρνητικά, βέβαια.
Πώς λέμε, λοιπόν, ότι «χορτάσαμε ποδόσφαιρο» όταν παρακολουθούμε πριμέρα ή πρέμιερ; Έτσι και στην Σούπερ Λίγκα μπορούμε να πούμε άνετα ότι «χορτάσαμε αμπαλοσύνη».
Κλωτσοσκούφι για… Όσκαρ
Έτσι, δηλαδή, και βάλει κάτω κάποιος τα λάθη που γίνανε σε όλα τα παιχνίδια μαζί, τότε πρέπει να μιλάμε για μεγάλο ρεκόρ. Πάσες στο πουθενά, γιόμες, κάποιοι αγωνιστικοί χώροι – βούρκοι, καραμπόλες, φάσεις μια στο τόσο. Κλωτσοσκούφι για… Όσκαρ!
Πάρε το ένα και κτύπα το άλλο
Και δεν νομίζω ότι υπάρχει παιχνίδι που να ξέφυγε από την μετριότητα. Πάνω – κάτω όλα στο ίδιο καζάνι βράσανε. Άντε σε ένα, δυο να γίνανε κάποιες ευκαιρίες παραπάνω, αλλά μέχρι εκεί. Πάρε το ένα και κτύπα το άλλο, λοιπόν, ήταν η συντριπτική πλειοψηφία των ματς αυτή την αγωνιστική. Κι όχι, βέβαια, ότι νωρίτερα είχαμε ευχαριστηθεί μπάλα. Μην τρελαθούμε κιόλας.
Μια χαρά κι ευρωπαϊκά!
Και κάθεσαι και λες. Γιατί να κάτσει ο άλλος να χαραμίσει την Κυριακή του τζάμπα και βερεσέ; Να δει, τι; Αν θέλει να παρακολουθήσει σώνει και καλά μπαλίτσα, αράζει μπροστά στην τηλεόραση, βλέπει στην αρχή το Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ, μετά το Άρσεναλ – Σίτι, ρίχνει κανένα βλέφαρο στην Ισπανία, αλλά και στο Μπενφίκα – Πόρτο και είναι μια χαρά. Κι ευρωπαϊκά…
Μισή ντρίμπλα
Διαφορετικά, θα πλουτίσουν οι οφθαλμίατροι και οι φαρμακοποιοί. Κανονικά, δηλαδή, για να αντέξεις τέτοια ταλαιπωρία και να δεις αγώνα με τόσο κακό θέαμα στην Σούπερ Λίγκα, θα πρέπει κάθε Παρασκευή να πηγαίνεις πρώτα στον γιατρό, να του πληρώνεις επίσκεψη, να σου γράφει κολλύριο για να μην πονέσουν τα ματάκια σου, να το αγοράζεις και στην συνέχεια να κάθεσαι για να δεις σε εφτά ματς οκτώ γκολ, καμία 500αριά λάθη, μισή ντρίμπλα και μερικά χωράφια στα οποία κάποιοι ξέχασαν να βάλουνε χορτάρι και ρίξανε μόνο λάσπες…
Στο καπάκι
Πάνω, λοιπόν, που γίνανε μερικά ωραία ματς με μπόλικα γκολ στην πρεμιέρα του β’ γύρου και είπαμε όλοι για καλό ποδαρικό, ήρθε καπάκι η επόμενη αγωνιστική για ένα ακόμα κλασικό πισωγύρισμα… Προφανώς, θα έπαθε καμία… θλάση το καλό ποδαρικό. Κι άντε να δούμε τι θα δούμε στη συνέχεια.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: