Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

«Ανώτερη η Νάπολι»

Την ανωτερότητα της Νάπολι αναγνώρισε ο προπονητής της Παλέρμο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, μιλώντας στη «Rai» μετά την ήττα της ομάδας του με 3-0.

«Ανώτερη η Νάπολι»
Βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει ένα βαθμό στα τελευταία πέντε ματς. Η Παλέρμο έχει ανάγκη βαθμών, αλλά κόντρα στη Νάπολι η ομάδα της Σικελίας δεν μπορούσε να έχει μεγάλες απαιτήσεις. Κάτι που παραδέχτηκε ο προπονητής Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι.

«Η Νάπολι ήταν ανώτερη και κέρδισε δίκαια. Μέχρι το πρώτο γκολ των αντιπάλων μας βρισκόμαστε μέσα στο ματς. Μετά παραδοθήκαμε στην ανωτερότητα της ομάδας του Ματζάρι. Ξέραμε από την αρχή πως από αυτό το παιχνίδι δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά πράγματα. Για εμάς ο δεύτερος γύρος αρχίζει την επόμενη αγωνιστική», είπε χαρακτηριστικά στα μικρόφωνα της «Rai» ο προπονητής της Παλέρμο.

Οι αδυναμίες, ωστόσο, της ομάδας σας είναι εμφανείς. Θα ζητήσετε ενίσχυση στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο; «Ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με τη διοίκηση και έχουν παρθεί αποφάσεις. Η Παλέρμο έχει ανάγκη από ποιοτικές προσθήκες, δεν χρειάζεται να το κρύβουμε αυτό. Πρέπει να κινηθούμε γρήγορα και να φέρουμε τους παίκτες εκείνους που θα μας βοηθήσουν στην προσπάθεια να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Ελπίζω πως όλα θα γίνουν όπως πρέπει», σημείωσε ο Γκασπερίνι.

Η θέση σας στον πάγκο είναι επισφαλής; «Τόσο ο πρόεδρος, όσο και ο κόσμος, αναγνωρίζει πως η ομάδα έχει κενά. Αν τα κενά αυτά καλυφθούν και τα αποτελέσματα δεν έρθουν, τότε η θέση μου θα κινδυνεύσει. Αλλά για την ώρα, δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να απολυθώ», τόνισε ο προπονητής των Σικελών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: