Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Σταφυλίδης: «Μας έλειψε το γκολ»

Μόνο το γκολ έλειψε από τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, τόνισε ο Κώστας Σταφυλίδης. Ο Έλληνας μπακ τόνισε πως η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο από τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στο ματς με την ομάδα του Περιστερίου. Επίσης, συμπλήρωσε πως οι «ασπρόμαυροι» θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στη ρεβάνς με την Καλλιθέα, προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, ανατρέποντας το 2-0 του πρώτου αγώνα.
Αρχικά, ο Σταφυλίδης δήλωσε: «Αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο, ήρθε δυνατά η μπάλα πάνω μου, πίστεψα ότι με κοντρόλ θα ήταν καλύτερα. Είναι καθαρά δική μου ευθύνη. «Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και κόβουν βαθμούς. Δεν βάλαμε γκολ, παρότι ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Νομίζω ότι αυτό ήταν το μόνο που μας έλειπε».
Στην συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε και στον Ιβάν Σαββίδη: «Με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη γίνεται προσπάθεια ν' ανέβουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ο ίδιος έχει πει ότι θέλει το πρωτάθλημα, δεν γίνεται αυτό σε ένα χρόνο, όμως θα προσπαθήσουμε αυτό να έρθει στα επόμενα».
Τέλος, ο Σταφυλλίδης υπογράμμισε: «Στο κύπελλο, στη ρεβάνς με την Καλλιθέα, μέσα στην Τούμπα δε θα έχουμε πρόβλημα. Στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός είναι τώρα καλύτερη ομάδα, σε κάθε ματς όμως θα προσπαθούμε να κερδίζουμε και κάποιο στραβοπάτημα του Ολυμπιακού θα είναι ευπρόσδεκτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: