Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Σπανός: Ο Δώνης όταν είναι υπό πίεση κάνει άστοχες δηλώσεις»

O πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» και μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και για τον Μπάγεβιτς-Αναστόπουλο.


Για τα θετικά αποτελέσματα που παίρνει ο Ατρόμητος σε δύσκολες έδρες:

« Δεν αποτελεί είδηση ότι ο Ατρόμητος παίρνει θετικά αποτελέσματα. Έχουμε καταφέρει να ανεβάσουμε τον πήχη της ομάδας τα τελευταία χρόνια και να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα σε οποιαδήποτε έδρα».

Για τη βαθμολογική θέση της ομάδας:

«Βαθμολογικά είμαστε περίπου στα ίδια με πέρυσι, θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη απόδοση στο πρώτο γύρο αλλά από θέμα βαθμολογίας είμαστε καλά».

Για το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Ήταν ένα παιχνίδι τακτικής, εμείς είχαμε στόχο να μη χάσουμε ώστε να είμαστε κοντά στη δεύτερη θέση. Αμυντικά ήμασταν καλά στημένοι, με πολλά τρεξίματα και έχουμε τις δυνατότητες να βελτιωθούμε και επιθετικά. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό μπροστά αλλά υπήρξαν και κάποια καθοριστικά κοψίματα από τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ. Θεωρώ δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία».

Για τις δηλώσεις του Δώνη μετά το τέλος του αγώνα πως ο Ατρόμητος παρατάχθηκε με αποκλειστικό σκοπό να "καταστρέψει το παιχνίδι" είπε:

«Τον αγαπώ τον Δώνη και επειδή τον ξέρω καλά όταν είναι κάτω από πίεση κάνει άστοχες δηλώσεις. Εμείς παίξαμε για την ουσία, καμία ομάδα άλλωστε δεν παίζει ανοιχτά στην Τούμπα».

Για τον Αναστόπουλο:

«Από τη στιγμή που έγινε θέμα προπονητή βάλαμε κάτω τα δεδομένα που ψάχναμε και τα βρήκαμε στο πρόσωπο του Αναστόπουλου. Έχει τις ικανότητες, είναι διαβασμένος και φιλόδοξος. Είναι και γι? αυτόν ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα του. Θα τον βοηθήσουμε όλοι».

Για το στόχο της ομάδας:

«Στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ και από εκεί και πέρα θα δούμε αν μπορούμε να διεκδικήσουμε και τη δεύτερη θέση. Νομίζω αν εξαιρέσεις τον Ολυμπιακό που έχει ένα πλήρης ρόστερ, οι υπόλοιπες ομάδες, εμείς, ο ΠΑΟΚ, ο Αστέρας, ο Λεβαδειακός και ο Παναθηναϊκός που θα διεκδικήσουν μια θέση στα πλέι οφ είναι μικρές οι διαφορές. Νομίζω ότι η ομάδα που θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση θα διεκδικήσει τη δεύτερη θέση».

Για τις μεταγραφές που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής και αν αυτές κάνουν τη διαφορά:

«Δύσκολα να υπάρξει μεγάλη διάφορα. Δεν είναι θέμα να πάρεις απλά παίκτες αλλά και να προσαρμοστούν γρήγορα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο δίπλα του αλλά αγωνιστικά δε φαίνονται αυτές οι διαφορές».

Για τον Μπάγεβιτς:

«Πολλά στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται όπως τα περιμένεις. Ο Μπάγεβιτς άφησε την ομάδα στην τρίτη θέση. Η απόδοση ήταν αυτή που μας προβλημάτισε και ο αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό Βόλου στο Κύπελλο. Ο Μπάγεβιτς ανέλαβε πλήρως τις ευθύνες του. Πλέον προχώρημα με τον Αναστόπουλο».

Για τις μεταγραφές της ομάδας του:

«Έχουμε κάνει ήδη δύο μεταγραφές τον Φάμπιο και τον Μάντζιο. Μέχρι το τέλος θα δούμε αν θα αφήσουμε παράθυρο για μια ακόμα μεταγραφή».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: