Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Οι συμμετοχές των δανεικών!

Ενημέρωση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. για τις συμμετοχές και την πορεία των ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού σε ομάδες της Super League, της Football League και της Football League 2.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΔΗΣ (Πανιώνιος): Δεύτερη συμμετοχή για τον νεαρό μέσο με την ομάδα του Πανιωνίου στο 1-1 με τη Βέροια. Αγωνίστηκε ως αλλαγή παίρνοντας τη θέση του Μενδρινού στο 70ο λεπτό.

ΦΑΝΗΣ ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ (Αναγέννηση Επανομής): Αγωνίστηκε ως βασικός για 80 λεπτά στην αναμέτρηση Απόλλων Σμύνρης – Αναγέννηση Επανομής 2-0.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ (Οδυσσέας Κορδελιού): Αγωνίστηκε ως βασικός και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης Οδυσσέας Κορδελιού – Εθνικός Σιδηροκάστρου 4-1 για το πρωτάθλημα της Football League 2.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ (Οδυσσέας Κορδελιού): Αγωνίστηκε ως βασικός και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης Οδυσσέας Κορδελιού – Εθνικός Σιδηροκάστρου 4-1 για το πρωτάθλημα της Football League 2.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΝΤΑΣΙΑΔΗΣ (Ακαδημία Πλαταμώνα): Αγωνίστηκε ως βασικός και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης Ακαδημία Πλαταμώνα – Τύρναβος 2-1 για το πρωτάθλημα της Football League 2.

ΣΑΒΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (Εθνικός Σιδηροκάστρου): Αγωνίστηκε ως βασικός και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης Οδυσσέας Κορδελιού – Εθνικός Σιδηροκάστρου 4-1 για το πρωτάθλημα της Football League 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: