Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Λεπτοκαρίδης : «Θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι»

Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παύλος Λεπτοκαρίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» και τόνισε μεταξύ άλλων ότι θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας αλλά η ομάδα του είχε κάποιες καλές στιγμές και θα μπορούσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς.


Για το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας:

«Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα. Λόγω της βαθμολογικής διαφοράς που υπήρχε το απαγορευτικό για εμάς ήταν η ήττα. Δε ρισκάραμε αλλά δεν υποτιμήσαμε ούτε υπερεκτιμήσαμε τον αντίπαλο, γι΄' αυτό ήρθε η ισοπαλία».

Για τον κακό αγωνιστικό χώρο:

«Και το δικό μας δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αυτό δε βοηθάει την ομάδα που θέλει να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο».

Για το αν θεωρεί δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία:

«Θα έλεγα ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Έχω όμως την εντύπωση ότι δεν απειληθήκαμε, είχε υπεροχή αλλά εμείς παίξαμε έξυπνα και είχαμε κάποιες καλές στιγμές που θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι».

Για την πολύ καλή πορεία της ομάδας και τι είναι αυτό που θα μπορούσε να τους φοβίσει στη συνέχεια:

«Το μόνο που μπορεί να σταθεί εμπόδιο είναι η έπαρση. Πιστεύω αν δείξουμε χαρακτήρα και την ίδια νοοτροπία δεν θα έχει πρόβλημα η ομάδα».

Για το αν έχει ως στόχο να βγει πρώτος σκόρερ:

«Στόχος είναι να ανέβει η ομάδα κατηγορία. Δεν με πειράζει αν δε βγω πρώτος σκόρερ. Να ανέβει η ομάδα και να βρεθεί εκεί που ήταν πριν ξεκινήσει η «κατρακύλα».

Για το αν σκέφτονται στην ομάδα ότι ο Απόλλων θα έπρεπε να βρίσκεται στις πρώτες κατηγορίες:

«Θα έλεγα ότι υποσυνείδητα υπάρχει σε κάποιους παίκτες. Για τα νεαρά παιδιά είναι μια ευκαιρία να χτίσουν μια καριέρα μέσω του Απόλλωνα».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: