Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Πάλι καλά, υπήρχε κι ο Κατσουράνης

Ο Στέλιος Μοσχούλας γράφει για την ισοπαλία (0-0) του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο και την καταλυτική παρουσία του Κώστα Κατσουράνη στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ.
Πραγματικά απόρησε (την Κυριακή) και ο πλέον αισιόδοξος φίλαθλος του ΠΑΟΚ, τι θα έκανε η ομάδα αν δεν είχε αποκτηθεί το «πολυεργαλείο», Κώστας Κατσουράνης.
Στην Κομοτηνή άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟΚ, από το 59΄ που μπήκε (στο κέντρο) και μετά και στο ματς με τον Ατρόμητο έδειξε μια «άλλη ποιότητα» στην άμυνα ως κεντρικός αμυντικός. Ο Βιβιάν ήταν τιμωρημένος, ο Κουμάλο συμμετέχει στο Κόπα Άφρικα, ο Ιντζίδης είναι ο πιο άπειρος και ο αρχηγός της Εθνικής κλήθηκε να κάνει κι αυτό… Και τα πήγε περίφημα.
Στο 14΄ ο Κούτσι έφυγε μόνος του για να εκτελέσει τον Γλύκο, αλλά ο Κατσουράνης τον σταμάτησε με ένα εύκολο (γι΄ αυτόν) τάκλιν. Στο 52΄ ο Κατσικάς έχασε την μπάλα και πάλι ο Κούτσι ήταν έτοιμος για να σκοράρει απέναντι στον τερματοφύλακα τού ΠΑΟΚ, όμως ο
Κατσουράνης είπε «όχι». Τρίτη κι όχι… φαρμακερή, στο 87΄, σταμάτησε τον Ιγκλέσιας που έφευγε σε τετ α τετ.
Σωστό τάκλιν, καλή αντίδραση, σωτήρια επέμβαση. Και σε όλα αυτά αν προσθέσει κάποιος και τις βαθιές μπαλιές (δεν έχει γίνει ποτέ, από την αρχή της σεζόν) - διαβήτη, τότε συνειδητοποίησε και ο πλέον αδαής πόσο πολύτιμος είναι ο Κατσουράνης για τον φετινό ΠΑΟΚ, που στήθηκε το καλοκαίρι πάνω σε μπάτζετ… τρόικας και το πληρώνει σε πολλά παιχνίδια, μια και διαφαίνεται η απουσία ενός πολύ ποιοτικού μεσοεπιθετικού.
Υ.Γ1.: Δεν είναι δυνατό ο Νίκος Αναστόπουλος να δηλώνει, μετά το τέλος τού ματς, ότι «την πιο καλή ευκαιρία, την είχαμε εμείς», ενώ η ομάδα του έπαιζε με 11 παίκτες πίσω από το κέντρο και λίγο πιο έξω από τη μεγάλη περιοχής της. Ημαρτον…
Υ.Γ.2: Καλή η κατοχή της μπάλας (67%) για τον ΠΑΟΚ, όμως αν ο Ιβάν Σαββίδης δεν πειστεί να επενδύσει χρήματα (για να μπορέσει η ομάδα να παίξει Τσάμπιονς Λιγκ και τελικό κυπέλλου) για τον μεσοεπιθετικό, τότε θα υπάρξει πρόβλημα.
Πηγή: Sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: