Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ηρακλής και Καλλιθέα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0

Κανείς δεν έφυγε ευχαριστημένος από το Καυτανζόγλειο σήμερα, καθώς Ηρακλής και Καλλιθέα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0, μετά από σωρεία ευκαιριών, ειδικότερα για τους "κυανόλευκους".

Η Καλλιθέα ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με τον Μαρουκάκη, μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ την πρώτη καλή στιγμή ο Ηρακλής την είχε στο 38' με τον Χιονίδη, που ενώ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, δεν πρόλαβε την μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος, οι κυανόλευκοι προσπάθησαν περισσότερο για το γκολ και στο 71? είχαν δοκάρι μετά από κεφαλιά του Κιβρακίδη. Ωστόσο η Καλλιθέα «απάντησε» στο 80? με τον Ντακόλ, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να σκοράρει προ κενής εστίας, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μαρουκάκης με προβολή σημάδεψε το δοκάρι του Ηρακλή.

Η ομάδα του Γιώργου Στράντζαλη, «βομβάρδισε» τα καρέ του Αθηναϊκού συλλόγου στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, αλλά η μπάλα δεν της έκανε το χατίρι με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Γιώργος Στράντζαλης): Χουάντερσον, Νατσούρας, Σαββίδης (46? Βαγγελόπουλος), Σουλίδης, Τσερκέζος, Ρουμπί, Φερνάντεζ, Κριβοκάπιτς, Γεωργίου, Στεφανίδης, Χιονίδης (66? Κιβρακίδης)

Καλλιθέα (Γιάννης Παπακώστας): Μιχελής, Αρβανίτης, Πίκολο, Μουσταφίδης (45? Χριστοφιλέας), Φαγιέ, Βιγιαρέχο, Κατσικογιάννης (88? Θεολόγου), Σταύρου, Ατματσίδης (85? Ματσούκας), Ντακόλ, Μαρουκάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: