Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ένα σουτ ρε παιδιά!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του στο gazzetta πως μόνο «λόγω επαγγέλματος» δεν έκλεισε την τηλεόραση, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν βλέπονταν ούτε στα Γιάννενα!
Είχα την υποχρέωση να δω το παιχνίδι που έγινε στα Γιάννενα, λόγω δουλειάς. Αν δεν είχα την υποχρέωση θα την έκλεινα την τηλεόραση, η θα άλλαζα κανάλι. Γιατί αυτό που παίχτηκε στα Γιάννενα δεν ήταν ποδόσφαιρο. Περισσότερο με ...κλωτσοσκούφι έμοιαζε. Η κλωτσιά πήγε σύννεφο , οι δύο ομάδες έκαναν ρεκόρ λαθών και ασορτί πήγαινε ο τραγικός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου. Χωράφι πραγματικό.
Τα Γιάννενα έπαιξαν με το πάθος που περίμενα...
Στο τελευταίο σχόλιο είχα γράψει το τι περίμενα να δω από τον Παναθηναϊκό. Να παίξει με το μυαλό στην άμυνα και το ματς να είναι κλειστό και να έχει καλύτερη συγκέντρωση στην άμυνα. Δεν περίμενα με τίποτα, όμως, να είναι τόσο ανύπαρκτος επιθετικά. Ενα σουτ μέσα από την περιοχή ρε παιδιά σε ένα ολόκληρο ημίχρονο, για τα μάτια του κόσμου. Ενα...
Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο μόνο ένα σουτ έκανε ο Σο και αυτό ψευτοσουτ ήταν εκτός περιοχής. Οι μεσοεπιθετικοί της ομάδας ήταν σε τραγική μέρα. Ο Κουίνσι έκανε δύο σουτ στο πρώτο ημίχρονο και άραξε. Ο Μαυρίας για άλλο ένα ματς μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν βλεπόταν. Ο Τοτσέ δεν πήρε ποτέ την μπάλα μπροστά του, αλλά και όσες φορές πήγε να φύγει στην αντεπίθεση, χάθηκε η ευκαιρία.
Το πόσο αργός είναι φάνηκε πιο πολύ στα Γιάννενα, όταν και ο Παναθηναϊκός έπαιξε περισσότερο με μακρινές μπαλιές. Ο Σισοκό το πάλεψε, έφαγε κλωτσιές, αλλά ουσία ούτε αυτός είχε.
Πως να κερδίσεις έτσι; Και αμυντικά σε σχέση με το χάλι προηγούμενων αγώνων ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, αλλά και πάλι είχε σε καλή μέρα τον Καρνέζη , που έκανε δύο-τρεις εξαιρετικές αποκρούσεις. Το εχω πει εδώ και καιρό ότι έτσι όπως παρουσιάζεται ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα βγει στην Ευρώπη.
Οι ισσορροπίες θα αλλάξουν και μπορεί να προλάβει την πεντάδα μόνο αν έρθει ο Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός με τις τραγικές άμυνες, που υπάρχουν φέτος στην Ελλάδα , δεν χρειάζεται να πάρει πάσα για να βάλει γκολ. Δύο φορές θα φύγει σε αντεπιθέσεις, θα πετάξει την μπάλα μπροστά, λόγω ταχύτητας θα επικρατήσει και την μία θα την κάνει γκολ.

Μέσα σε όλα τα δυσάρεστα(αποτέλεσμα , εμφάνιση, βαθμολογική θέση) υπάρχει και ένα ευχάριστο. Οτι ο Φάμπρι είπε μετά το ματς αυτά που είδαμε. Πως η ομάδα ήταν τραγική και πως θα κάνει τα πάντα για να βελτιώσει την εικόνα. Δεν έψαξε καμία δικαιολογία για αυτό το χάλι και καλά έκανε...
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: