Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ναι, Γιώργο, ο Αναστόπουλος έφταιγε...

Τι ήθελε να πει ο Δώνης για το ματς με τον Ατρόμητο; Ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να σκοράρει μόνο και μόνο επειδή η ομάδα του Αναστόπουλου έπαιζε πολύ αμυντικά; Αυτό έφταιγε, δηλαδή;
Το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίκτες να κάνουν μια διείσδυση για να διασπάσουν την αντίπαλη κλειστή άμυνα, δεν φταίει καθόλου;
Και το λέμε αυτό επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ κόλλησε στην Τούμπα. Και σ΄ άλλα (από τα οκτώ ως τώρα εντός έδρας) παιχνίδια του έχει βγει η ψυχή για να κερδίσει. Και δεν είναι ούτε ένα, ούτε δυο αυτά που δυσκολεύτηκε μέχρι να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα. Κι όταν νικάς τόσες φορές με 1-0 ή 2-1, κάποια στιγμή είναι λογικό να μην τα καταφέρεις.
Την 1η αγωνιστική; ΠΑΟΚ – Πανθρακικός 1-0. Την 3η αγωνιστική; ΠΑΟΚ – Αστέρας 2-1 με την ψυχή στο στόμα. Την 7η; ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-0. Την 14η; ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 1-0. Και τώρα 0-0 με τον Ατρόμητο.
Με λίγα λόγια, ο ΠΑΟΚ στα περισσότερα παιχνίδια του είναι προβλέψιμος. Δεν έχει πια έναν Βιεϊρίνια που με μια, δυο ντρίμπλες διασπά την αντίπαλη άμυνα. Κι έτσι οι φιλοξενούμενοι στην Τούμπα ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και τον δυσκολεύουν με σφιχτή άμυνα. Ενώ εκτός έδρας βρίσκει όσο να ΄ναι περισσότερους χώρους κι έχει πιο πολλές επιλογές για να χτυπήσει σε μια επίθεση.
Το σίγουρο, πάντως, είναι πως δεν φταίει σε όλα τα παιχνίδια ο Αναστόπουλος...sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: