Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Διαμαρτυρίες και έφεση για την αποβολή του Κομπανί!

Η αποβολή του Βενσάν Κομπανί ήταν το μελανό σημείο στη νίκη της Μαν. Σίτι επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο, ωστόσο οι «πολίτες» δεν θα το αφήσουν έτσι.

Διαμαρτυρίες και έφεση για την αποβολή του Κομπανί
Λανθασμένη ήταν η απόφαση του Μάικλ Ντιν να αποβάλει τον Βινσέν Κομπανί στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ, όπως ανέφερε ο τεχνικός των «πολιτών», Ρομπέρτο Μαντσίνι, μετά τη νίκη (2-0) της ομάδας του στο «Έμιρεϊτς». Μάλιστα οι πρωταθλητές αποφάσισαν να καταθέσουν έφεση.

«Όταν παίζεις με δέκα παίκτες είναι πάντα πολύ δύσκολο και εννοείται ότι η αποβολή του Κοσιελνί έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο ματς. Ωστόσο, εμείς ξεκινήσαμε το παιχνίδι με σωστή νοοτροπία και προσέγγιση του αγώνα, ασκήσαμε πίεση πολύ ψηλά και πήραμε τη νίκη που θέλαμε πάρα πολύ. Στο δεύτερο ημίχρονο ηρεμήσαμε και χαλαρώσαμε, αλλά το παιχνίδι δεν άλλαξε» είπε αρχικά ο Ιταλός προπονητής για το παιχνίδι στο Λονδίνο και αναφέρθηκε στην κόκκινη κάρτα που έδειξε ο Ντιν στον Κομπανί για μαρκάρισμα στον Γουίλσιρ:

«Δεν ήταν αποβολή για τον Κομπανί. Πάει στη μπάλα με το ένα πόδι. Δεν είναι σε καμία περίπτωση απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο διαιτητής έκανε λάθος, αλλά στην περίπτωση του Κοσιελνί πήρε τη σωστή απόφαση».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, τόνισε: «Ξέρουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ δυνατή, αλλά έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Τη δική του άποψη για το μαρκάρισμα στον Τζακ Γουίλσιρ και την αποβολή του από το ματς με την Άρσεναλ, εξέφρασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο Βινσέν Κομπανί. «Δεν κρατάω κακία στον διαιτητή, αλλά είναι διεκδίκηση της μπάλας…» έγραψε ο Βέλγος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι.

«Η μπάλα έχει φύγει από τον έλεγχο του αντιπάλου μου και είναι καθαρά μια διεκδίκηση και των δύο. Η σύγκρουσή μας, είναι αναπόφευκτη. Είμαι αμυντικός και δεν ξέρω αν και κατά πόσο θα με δικαιώσει η έφεση, αλλά πάντοτε θα μπαίνω στις διεκδικήσεις τη μπάλας με δύναμη και φυσικά, χωρίς να έχω πρόθεση να τραυματίσω κάποιον αντίπαλό μου» έγραψε ο Κομπανί.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: