Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Και με τον Άρη τα ίδια έκανε...

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που αποδοκίμασαν τον Σκόνδρα μάλλον ξέχασαν τον τρόπο που πανηγύρισε πρόσφατα στο "Κλ. Βικελίδης", προκαλώντας ...πόλεμο. Λέτε να είναι "δικός τους" και να τον έκραζαν τζάμπα;
Τα ...σχολιανά του άκουσε χθες στην Τούμπα ο Γιάννης Σκόνδρας από μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ. Στο 20ό λεπτό της αναμέτρησης του Δικέφαλου με τον Ατρόμητο, οι οπαδοί των γηπεδούχων από τη Θύρα 7 άρχισαν τα συνθήματα κατά του αρχηγού του Ατρόμητου.
Ο Σκόνδρας αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, ωστόσο φαίνεται ότι δεν είναι επιθυμητός από κάποιους οπαδούς της ομάδας. Ο λόγος; Ο έξαλλος πανηγυρισμός του παίκτη στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Περιστέρι στο γκολ της νίκης του Ατρόμητου από τον Λαζαρίδη λίγο πριν το τέλος.
Από εκείνο το παιχνίδι ο Σκόνδρας είχε μπει "στο μάτι" των ΠΑΟΚτσήδων, οι οποίοι φαίνεται ότι του ...τη φύλαγαν και στο δεύτερο παιχνίδι χθες στην Τούμπα τον ...περιποιήθηκαν.
Με αυτό τον τρόπο έδειξαν, μάλιστα, ότι δεν τον θέλουν στην ομάδα τους, ενώ όπως γράφει σήμερα η στήλη "sportdog penalty" στο Twitter, οι αποδοκιμασίες των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι ικανές να χαλάσουν μέχρι και τη μεταγραφή του παίκτη στην Τούμπα!
Πάντως, εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Σκόνδρας είναι γενικά ένας παίκτης που παθιάζεται εύκολα και πανηγυρίζει έξαλλα τα γκολ τα δικά του ή της ομάδας του. Δεν είναι, δηλαδή, ότι είχε κάποιο ...απωθημένο με τον ΠΑΟΚ.
Θυμίζουμε ότι ανάλογες αντιδράσεις είχε προκαλέσει και σε φετινό παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο "Βικελίδης" στο γκολ που πέτυχε στο τέλος του αγώνα και χάρισε στην ομάδα του την ισοπαλία (1-1). Τότε, μάλιστα, οι αντιδράσεις των παικτών του Ατρόμητου είχαν προκαλέσει ...πόλεμο, με δακρυγόνα και ανακοινώσεις!
Βεβαίως, ο Σκόνδρας δεν κάνει και κανένα ...έγκλημα όταν πανηγυρίζει με τόσο πάθος. Ωστόσο, είναι πιθανό η συμπεριφορά του, που επαναλαμβάνουμε ότι δεν ξεφεύγει από τα αθλητικά πλαίσια, να του στοιχίσει ακόμα και μια καλή μεταγραφή! Και ίσως αν το σκεφτόταν αυτό τη στιγμή των πανηγυρισμών του, να αντιδρούσε πιο ήρεμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: