Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ανεύρυσμα στον πνεύμονα η πρώτη εκτίμηση

Η ιατροδικαστική έκθεση θα αποκαλύψει την αιτία θανάτου του νεαρού Άγγελου. Οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ανεύρυσμα στον πνεύμονα ως πιθανή αιτία θανάτου.
Την είδηση-σοκ του πρωινού της Δευτέρας για τον άδικο και πρόωρο χαμό του Άγγελου Τσιπούρα διαδέχθηκε ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ, αλλά βεβαίως και οι λόγοι που πλέον ο νεαρός αθλητής του ΑΡΗ δεν βρίσκεται ανάμεσά μας.
Καταρχήν πρέπει να σημειωθεί ότι και ο Άγγελος, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι αθλητές του ΑΡΗ στην Κ17 και την Κ20 πέρασαν από σχολαστικές ιατρικές εξετάσεις το καλοκαίρι με τα αποτελέσματα να μην αφήνουν καν περιθώριο για αρνητικές σκέψεις για τον οποιονδήποτε.
Μάλιστα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Άγγελος έφυγε από την ζωή το πρωί της Δευτέρας και μετά από ένα Σαββατοκύριακο χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς η Κ17 του ΑΡΗ είχε ρεπό. Οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ανεύρυσμα στον πνεύμονα ως πιθανή αιτία θανάτου. Οι πιθανότητες σύμφωνα με τους γιατρούς για έναν υγιή άνθρωπο πόσο μάλλον αθλητή είναι μία στο εκατομμύριο και η πρόληψή του-πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει η οποιαδήποτε ένδειξη- σχεδόν απίθανη!
Θα πρέπει όμως άπαντες πριν βγουν τα όποια συμπεράσματα (και αυτά μόνο ο ιατροδικαστής μπορεί να τα βγάλει) να περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση της οποίας τα αποτελέσματα όμως, θα είναι αποδεκτά μετά από ένα 24ωρο από τον θάνατο του εκλιπόντος.allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: