Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ε, δεν τον λες και… γουρλή!!

Ο Παύλος Μητρόπουλος που αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, φαίνεται πως κουβαλάει την… κατάρα των υποβιβασμών και αυτό ήδη άγχωσε κάποιους προληπτικούς στα Σπάτα. Φοβερό ποσοστό επιτυχίας στους… υποβιβασμούς έχει ο Παύλος Μητρόπουλος, ο οποίος αποκτήθηκε από την ΑΕΚ για να την ενισχύσει ενόψει της προσπάθειες που θα κάνει στο δεύτερο γύρο για να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ.
Ο 22χρονος κεντρικός μέσος έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα στην καριέρα του σε τρεις ομάδες και έχει γευτεί και με τις τρεις την πίκρα του υποβιβασμού! Η αρχή έγινε με τον Παναιγιάλειο την σεζόν 2007-08, όταν έπεσε από τη Γ’ στην Δ’ Εθνική. Το κακό σερί συνεχίστηκε με τον Ολυμπιακό Βόλου, όταν από την Σούπερ Λιγκ βρέθηκε στην Δ’ λόγω του σκανδάλου των «στημένων αγώνων». Και τέλος, πέρυσι τρίτωσε με τον υποβιβασμό του Παναιτωλικού από την Σούπερ Λιγκ στην Football League.
Για να μην τον… αδικούμε πάντως, έχει πανηγυρίσει και μία άνοδο, με την ομάδα του Βόλου τη σεζόν 2009-10 από την δεύτερη στην πρώτη κατηγορία.
Τα στατιστικά αυτά πάντως ήδη… κυκλοφόρησαν στα Σπάτα, με αποτέλεσμα κάποιοι μέσα στην ομάδα να μιλάνε για «κακό οιωνό» ενόψει της μάχης που θα δώσει η ΑΕΚ για να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: