Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Το παλεύει για στόπερ!

Μάχη με τον χρόνο και τις πιθανότητες δίνει ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ύστερα από τον τραυματισμό του Βελάσκες. Τη Δευτέρα αναμένεται να υπογράψει ο Φιγκερόα.

Το παλεύει για στόπερ

Ο Φάμπρι είχε εκφράσει την επιθυμία στη διοίκηση του «τριφυλλιού» πως θέλει έναν κεντρικό αμυντικό και χθες έγινε γνωστό ότι ο Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες επέστρεψε με βαριά θλάση στον αριστερό προσαγωγό από την Βενεζουέλα.

Ο διεθνής αμυντικός θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα και οι «πράσινοι» αυτή τη στιγμή αναζητούν μία αξιόπιστη λύση μέσα στα επόμενα 24ωρα που απομένουν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους παίκτες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η SportDay, ο Παναθηναϊκός εξετάσεις τις περιπτώσεις δύο-τριών παικτών, όπως του Αλτσίντες του Βραζιλιανοπορτογάλου στόπερ και του Μέιρα. Η διοίκηση της «πράσινης» ΠΑΕ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κάτι μέσα στις επόμενες ώρες.

Τα τυπικά με Φιγκερόα

Κατευθείαν στα γραφεία του Παναθηναϊκού κατευθύνθηκε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα μετά την άφιξή του στην Ελλάδα.

Οι δύο πλευρές ήθελαν να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και τους όρους του συμβολαίου, το οποίο θα ισχύει μέχρι το τέλος της σεζόν και αν ο Αργεντινός επιθετικός ικανοποιήσει μέσα στο επόμενο διάστημα, τότε οι «πράσινοι» θα έχουν το δικαίωμα ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια.

Ο 32χρονος φορ θα υποβληθεί σήμερα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, τότε τη Δευτέρα θα υπογράψει στο «τριφύλλι» και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου.

Κινήσεις καλοκαιριού

Μέσα στο θέμα που προέκυψε με τον Βελάσκες και την διαφαινόμενη απόκτηση του Φιγκερόα, στον Παναθηναϊκό ασχολούνται με παίκτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Σύμφωνα με την SportDay, κάποια ονόματα που δεν έχουν γραφτεί θα γίνουν γνωστά μόλις υπογράψουν.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: