Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωσε Γεωργαμλή η Καλλιθέα!

Στα χέρια του Λύσανδρου Γεωργαμλή περνάει το τιμόνι της Καλλιθέας.

Ανακοίνωσε Γεωργαμλή η Καλλιθέα
Ούτε ένα εικοσιτετράωρο έμεινε «ορφανή» η θέση στον πάγκο της Καλλιθέας. Όπως ανακοίνωσε η αθηναϊκή ΠΑΕ, αντικαταστάτης του Γιάννη Παπακώστα είναι ο Λύσανδρος Γεωργαμλής.

Ο 50χρονος προπονητής, που διετέλεσε, από την αρχή της σεζόν μέχρι την παραμονή Χριστουγέννων, βοηθός του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο.

Μάλιστα, το μεσημέρι και πριν την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα, παρουσιάστηκε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Νίκο Σαλευρή στους ποδοσφαιριστές. Θα κάνει ντεμπούτο στο κυριακάτικο (10/02, 15:00) παιχνίδι με τη Λάρισα στο «Ελ Πάσο» για την 21η αγωνιστική της Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΓΣ Καλλιθέα ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καλλιθέας από τον προπονητή Λύσανδρο Γεωργαμλή, του οποίου την πρόσληψη ενέκρινε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Football League με οψιόν ανανέωσης και για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Στη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, Λύσανδρος Γεωργαμλής παρουσιάστηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας μας κ. Νίκο Σαλευρή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: