Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

«Μπαίνω, αν μπουν και οι άλλοι»!

Διατεθειμένος να μπει στην ΑΕΚ -αλλά όχι μόνος- δήλωσε ο Μελισσανίδης. Μιλώντας στους οπαδούς, ο πρώην πρόεδρος χαρακτήρισε απαραίτητη τη συμμετοχή μετόχων ή άλλων επιχειρηματιών για να επιστρέψει.

«Μπαίνω, αν μπουν και οι άλλοι»!

Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δέχθηκε να συναντήσει την αντιπροσωπεία οπαδών που πήγε στη Γλυφάδα για να τον συναντήσει (κι ενώ νωρίτερα περισσότεροι από 200 συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του στη Βούλα).

Κι αφού τους άκουσε να του τονίζουν πως θέλουν να εξαλειφθεί κάθε ίχνος αντιπαράθεσης για το παρελθόν (κυρίως τις εκλογές της Ερασιτεχνικής το 2005) και ότι όλοι πρέπει να βάλουν την ΑΕΚ πάνω απ’ όλα (εξάλλου οι ίδιοι οι σύνδεσμοι παρουσιάστηκαν έπειτα από καιρό να συμπλέουν), εξέφρασε τη θετική… κατά το ήμισυ στάση του.

Ήτοι πως θα ήταν διατεθειμένος να επιστρέψει στα διοικητικά της ομάδας -μονάχα όμως αν στο πλευρό του βρίσκονταν οι νυν μέτοχοι ή άλλοι επιχειρηματίες. Διότι «δεν μπορώ να πληρώσω εγώ τα σπασμένα. Είναι άδικο», όπως τους τόνισε χαρακτηριστικά.

Το θετικό της υπόθεσης ωστόσο είναι πως φέρεται να τους είπε ότι -σε περίπτωση που συστρατευτούν μαζί του οι μέτοχοι- δεν τον ενδιαφέρει πόσα είναι τα χρέη. Ότι θα μπορούσαν όλοι μαζί να κάνουν την ΑΕΚ «Μπαρτσελόνα της Ελλάδας»! Αλλά και η παραδοχή του πως η εικόνα των οπαδών να είναι ενωμένοι έπειτα από χρόνια τον χαροποίησε ιδιαίτερα και τον έκανε να σκέφτεται διαφορετικά απ' ό,τι πριν το θέμα της ΑΕΚ.

Το αρνητικό ωστόσο, είναι πως οι μέτοχοι δεν έχουν δείξει διάθεση να χρηματοδοτήσουν και πάλι την ομάδα. Ούτε τώρα, ούτε στην προηγούμενη φορά που ο Μελισσανίδης είχε διατυπώσει παρόμοια πρόταση.

Κι αν αυτό δεν αλλάξει, η διάθεση που εκφράστηκε επανειλημμένως από τον πρώην ιδιοκτήτη («σας το λέω καθαρά, αν μπουν και οι άλλοι, εγώ θα είμαι εκεί») δυστυχώς δεν θα λύσει κανένα από τα τεράστια προβλήματα που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν την ομάδα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: