Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Μεταγραφές τέλος(;)

Στον Παναιτωλικό προσπαθούν την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ωστόσο, όπως φαίνεται δεν θα πραγματοποιηθεί άλλη προσθήκη.

Μεταγραφές τέλος(;)
Αναμφίβολα ο Παναιτωλικός είναι μία από τις ομάδες της Football League που έκανε πάρα πολλές και ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ της την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ωστόσο, αν και η επιθετική και η μεσαία γραμμή της μοιάζουν κάτι παραπάνω από πλήρης, δεν ισχύει το ίδιο και για την άμυνα.

Ο Μάκης Χάβος δεν δείχνει να υπολογίζει τον Τζουζέπε Αγκουάρο, με αποτέλεσμα να περιορίζονται αισθητά οι επιλογές για την άμυνα.

Τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι της ομάδας του Αγρινίου προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν μία ακόμη μεταγραφή, ενός ελεύθερου κεντρικού αμυντικού, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει τον… εκλεκτό. Με τις μέρες που μπορούν ακόμα να προχωρήσουν σε μία προσθήκη να τελειώνουν, όλα δείχνουν ότι στον Παναιτωλικό θα πορευθούν με το υπάρχων υλικό.

Ωστόσο, κανείς δεν θα πρέπει να αποκλείσει έστω και την τελευταία στιγμή να προκύψει κάποια μεταγραφή, παρά το ότι όλα συνηγορούν για το αντίθετο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: