Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ξεπερνάει τον «εφιάλτη» η Γιουνάιτεντ!

Πέρυσι, η ισοπαλία με την Έβερτον, την καταδίκασε. Φέτος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ξεπεράσει τον «εφιάλτη» στην 26η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και να παραμείνει το απόλυτο αφεντικό.

Ξεπερνάει τον «εφιάλτη» η Γιουνάιτεντ
Τα «ζαχαρωτά», την περσινή αγωνιστική περίοδο, έκαναν μεγάλη ζημιά στους φετινούς πρωτοπόρους. Και πέρυσι πρωτοπόροι ήταν, αλλά έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, με το τελικό 4-4 στο «Ολντ Τράφορντ», μείωσε τη διαφορά της Μάντσεστερ Σίτι από τη Γιουνάιτεντ στους τρεις βαθμούς και η νίκη των «πολιτών» στο ντέρμπι κορυφής, τους έβαλε από πάνω και με τη διαφορά τερμάτων, τους οδήγησε στον τίτλο.

Στην 26η «στροφή» του φετινού πρωταθλήματος, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στο +9 στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα και έχουν… ορκιστεί ώστε να διατηρήσουν την άνεσή τους μέχρι τέλους. Η Έβερτον, πέρυσι έκανε τη ζημιά και φέτος, με στόχο μια θέση στην τετράδα, ούσα στο -3 από την Τότεναμ, δεν θα… διστάσει και πολύ για να την ξανακάνει.

Η Σίτι, φιλοξενείται από τη Σαουθάμπτον, με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο να ψάχνει την πρώτη του νίκη στον πάγκο των «Αγίων» και τον κόσμο να εμφανίζεται διχασμένος μετά την απομάκρυνση του Άντκινς, πράγμα που γνωρίζει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι και θέλει να το εκμεταλλευτεί. Η Τσέλσι υποδέχεται τη Γουίγκαν, ευελπιστώντας να ξαναβρεί την ηρεμία της με μια εύκολη νίκη, αφού σε αντίθετη περίπτωση, κινδυνεύει. Η Τότεναμ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, αλλά έχει δύσκολο έργο στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» απέναντι στη Νιούκαστλ.

Στο «Στάδιο του Φωτός» θα αγωνιστεί η Άρσεναλ, την οποία υποδέχεται η Σάντερλαντ των Στίβεν Φλέτσερ και Στεφάν Σεσενιό.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας με το παιχνίδι της Λίβερπουλ απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε «μάχη» για μια θέση από αυτές που «στέλνουν» στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Σάββατο 9/2

Τότεναμ – Νιούκαστλ (14:45)
Τσέλσι – Γουίγκαν
Νόριτς – Φούλαμ
Στόουκ – Ρέντινγκ
Σάντερλαντ – Άρσεναλ
Σουόνσι – ΚΠΡ
Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Κυριακή 10/2

Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ (15:30)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον (18:00)

Δευτέρα 11/2

Λίβερπουλ – Γουέστ Μπρομ (22:00)


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: