Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Άλλο Νικοπολίδης, άλλο... Καλαϊτζίδης!

Ο Ατρόμητος την περασμένη βδομάδα νίκησε 3-2 τον Ολυμπιακό του Νικοπολίδη, αλλά κόντρα στη Βέροια του Καλαϊτζίδη τα βρήκε σκούρα και ήρθε 0-0...
Η Βέροια κατάφερε να μπλοκάρει τους γηπεδούχους οι οποίοι, κατά το πρώτο ημίχρονο, δεν είχαν ούτε καλό ρυθμό ούτε φάσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν περισσότερο απειλητικά μπροστά από την εστία του Ράντμαν και αν ο Μοκάκε ήταν πιο προσεκτικός στη φάση του 36' θα είχαν κάνει τη ζημιά.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος, ανέβασε στροφές, στο 63' μπήκε και ο Ναπολεόνι που έκανε ντεμπούτο και ο Σουμπίνιο και τα πράγματα λειτούργησαν πιο ορθολογικά.
Οι κλασικές ευκαιρίες όμως έλειψαν και πάλι. Μία καλή κεφαλιά του Καραμάνου στο 57', ένα πολύ ωραίο σουτ του Ναπολεόνι στο 81' και το πλασέ του Μπρίτο στο 86' ήταν οι καλύτερες στιγμές των Περιστεριωτών στον αγώνα.
Στο τέλος, η Βέροια προσπάθησε να κλέψει ολόκληρη την παρτίδα αλλά ο Ιωάννου δεν έβαλε καλά το κεφάλι του στη φάση του 89' και η ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους πέταξε. Εστω και έτσι όμως η Βέροια έφυγε ικανοποιημένη από το γήπεδο.


πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: