Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Μπράβο Λουκά!!

Όπως αποκαλύπτει η στήλη «Τρελός του Χωριού» ο Λουκάς Βύντρα στέκεται δίπλα στον 22χρονο, Γιάννη Σιβδικάλη ο οποίος έχασε τα πόδια του και θα καλύψει την τοποθέτηση τεχνητού μέλους.

Μπράβο Λουκά!
Στο πλευρό του Γιάννη Σιβδικάλη, του 22χρονου που έχασε τα πόδια του σε διάβαση τρένου θα σταθεί ο Λουκάς Βύντρα…

Όπως αναφέρει η Sportday στη στήλη της ο «Τρελός του Χωριού» ο διεθνής αμυντικός ενδιαφέρθηκε να βοηθήσει τον Γιάννη να μπορέσει και πάλι να σταθεί στα πόδια του.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Στις 10 Οκτωβρίου του περασμένου έτους ο 22χρονος, ο οποίος έκανε αθλητισμό και, παράλληλα, δούλευε σε μπαρ για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του, τον παρέσυρε τρένο στη διάβαση της Κωνσταντινουπόλεως.

Από τότε, έχει υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις και τον Νοέμβριο έγινε συναυλία στο Γκάζι, με την ελπίδα να συγκεντρωθούν χρήματα για να του τοποθετηθούν τεχνητά μέλη.

Λίγες ημέρες ύστερα από το ατύχημα του Γιάννη, ο Λουκάς Βύντρα ενδιαφέρθηκε να βοηθήσει. Ζήτησε από έναν γνωστό του να μάθει λεπτομέρειες για το πρόβλημα του άτυχου αθλητή και παίρνοντας όλες τις πληροφορίες, ανέλαβε να καλύψει με δικά του χρήματα την τοποθέτηση του ενός τεχνητού μέλους.

Ο ίδιος ο Βύντρα είχε ζητήσει να μη μαθευτεί το παραμικρό, αλλά η εμπλοκή του διέρρευσε, όταν ο άνθρωπος που μεσολάβησε για να έρθει σε επαφή με την οικογένεια, το είπε κάποια στιγμή στον Γιάννη.

Ο Γιάννης ζήτησε να επικοινωνήσει με τον Λουκά για να τον ευχαριστήσει και οι δυο τους τα είπαν πριν από λίγες ημέρες.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: