Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ποιος πρώτος σκόρερ; Να σωθεί ο Άρης!

Προτεραιότητα την παραμονή του Άρη στην Σουπερλίγκα βάζει ο Νταβίντ Αγάνθο. Ο Ισπανός επιθετικός βάζει πίσω την προσωπική του απόδοση μπροστά στο καλό της ομάδας.

Ποιος πρώτος σκόρερ; Να σωθεί ο Άρης

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Νταβίντ Αγάνθο στην κάμερα του ΣΚΑΪ:

Για την ανανέωση του συμβολαίου του:
«Το έχω πει πολλές φορές ότι αισθάνομαι άνετα στον Άρη και στη Θεσσαλονίκη. Ο κόσμος με έχει «αγκαλιάσει» και περνάω υπέροχες στιγμές. Το δύσκολο για εμένα ήταν να φύγω από την Ισπανία, μακριά από την οικογένεια μου και τους φίλους μου. Από τη στιγμή που έγινε αυτό, το εύκολο ήταν να μείνω στον Άρη. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα, αλλά του χρόνου η ομάδα θα είναι διαφορετική γιατί υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Για την πιθανή ανάδειξή του ως πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος: «Δε με ενδιαφέρει. Δεν έχω θέσει τέτοιο στόχο. Αυτό που θέλω είναι να είμαστε εμείς οι παίκτες που θα σώσουμε τον Άρη».

Για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού: «Δε χρειάζεται να πω τίποτα για τον Μίτσελ. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Ωστόσο, δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με Βαλβέρδε γιατί δεν τον ξέρω τόσο καλά όσο τον Μίτσελ, με τον οποίο έχω μια προσωπική επαφή».

Για τον Φάμπρι: «Τον έχω αντιμετωπίσει στην Ισπανία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι γνωρίζω ακριβώς τον τρόπο λειτουργίας του μέσα σε μια ομάδα».

Για το γκολ που σημείωσε κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Για να είμαι ειλικρινής, το γκολ του Ατρομήτου (το 3-2 του Δημήτσου) ήταν το καλύτερο της περασμένης αγωνιστικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: