Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Οπαδοί της ΑΕΚ στον Μελισσανίδη!!

Την κατάσταση… στα χέρια τους πήραν οι οπαδοί της ΑΕΚ! Πάνω από 200 επισκέφθηκαν τον Μελισσανίδη, σήκωσαν πανό που έλεγε «δεν μπορεί να μη ματώνει η καρδιά σου» και πάνε να τον συναντήσουν στη Γλυφάδα

Οπαδοί της ΑΕΚ στον Μελισσανίδη!

Έτσι -και με το φως να μη φαίνεται στην άκρη του τούνελ- οι οπαδοί της «Ένωσης» αποφάσισαν να πάρουν εκ νέου την κατάσταση στα χέρια τους.

Μετά την κατάληψη στα Σπάτα λοιπόν και τις επισκέψεις που είχαν προηγηθεί στο παρελθόν στις εταιρείες νυν και πρώην μετόχων, η ORIGINAL ανέλαβε την πρωτοβουλία να προσεγγιστεί ένας από τους λίγους που μπορούν να συνδυάσουν το «θέλω να βοηθήσω την ΑΕΚ» με το «μπορώ να βοηθήσω την ΑΕΚ»: Τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Περισσότεροι από 200 οπαδοί λοιπόν -ανάμεσα στους οποίους εκπρόσωποι όλων των συνδέσμων, παλαίμαχοι, καταληψίες των Σπάτων, ο Δημήτρης Χατζηχρήστος και το νέο μέλος του ΔΣ, Αντώνης Ηλιόπουλος- κατευθύνθηκαν με μηχανάκια και αυτοκίνητα στο σπίτι του πρώην προέδρου της ΑΕΚ στη Βούλα.

Και παρόλο που δεν είχαν κάποιο ραντεβού μαζί του, ήταν βέβαιοι πως θα τους δεχθεί να μιλήσουν για την κατάσταση της ομάδας. Στην προσπάθεια, δε, να τον πείσουν για το πόσο αναγκαίο είναι ν’ αναλάβει πρωτοβουλίες και να βοηθήσει, άπλωσαν πανό με υπογραφές όλων των συνδέσμων και το χαρακτηριστικό μήνυμα «δεν μπορεί να μη ματώνει η καρδιά σου».

Ο ίδιος ο Μελισσανίδης, από την πλευρά του, δεν ήταν στο σπίτι τη στιγμή που τον επισκέφθηκαν οι οπαδοί. Κατόπιν επικοινωνίας που είχαν ωστόσο μαζί του, δέχθηκε να τους συναντήσει κι έτσι αντιπροσωπεία τους κατευθύνεται σε εστιατόριο της Γλυφάδας -όπου και βρισκόταν- για να συνομιλήσουν.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: