Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Δεν ...ανατράπηκε ο Δώνης!!

Ο Περογαμβράκης άγχωσε τον Δώνη στην αρχή, αλλά το ματς ήρθε ...Τούμπα πριν φύγει το ημίχρονο και ο «δικέφαλος» πήρε τη νίκη με 3-1! Φωνάζουν για πέναλτι οι Κρητικοί μετά το 0-1.
Με τιμή στη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη ξεκίνησε το ματς στη Τούμπα, με τους παίκτες των δύο ομάδων να καταθέτουν στεφάνια, σε μία συγκινητική στιγμή όπου το «παρών» έδωσε και ο πατέρας του αδικοχαμένου παίκτη του ΠΑΟΚ.
Πάντως ο Δικέφαλος αν και μπήκε δυνατά δεν ήταν ικανός για να ανοίξει το σκορ και ο ΟΦΗ πριν συμπληρωθεί το 10΄ κατάφερε σε μία αντεπίθεση να κάνει το 0-1! Ο Περογαμβράκης αρχικά δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά τον Ιτάνζ, με την μπάλα να πηγαίνει δεξιά στον Μπούρμπο ο οποίος έβγαλε την σέντρα και ο νεαρός επιθετικός του ΟΦΗ αυτή τη φορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.
Ο Αθανασιάδης στη συνέχεια έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά απέναντι από τον Αγριμάκη δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 26΄ όμως ήρθε η φάση που σήκωσε πολλές συζητήσεις. Ο σκόρερ του ΟΦΗ βρέθηκε απέναντι από τον Ιτάνζ και ανατράπηκε, με το ριπλέι να μη δείχνει ξεκάθαρα αν ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ βρίσκει έστω και λίγο την μπάλα πριν ανατρέψει τον Περογαμβράκη... Πάντως ο Κύζος έδειξε πως το παιχνίδι συνεχίζεται και έφερε τις διαμαρτυρίες από τους Κρητικούς.
Έγινε της ...Τούμπας!
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν για να βάλουν ένα γκολ πριν φύγει το ημίχρονο και το κατάφεραν. Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Αγριμάκη, η μπάλα πήγε στον Λόρενς ο οποίος έκανε τη λόμπα με την μπάλα να βρίσκει την εσωτερική πλευρά του δοκαριού και ο Αθανασιάδης με προβολή στη κενή εστία ισοφάρισε!
Με το καλύτερο τρόπο έκλεισε πάντως το ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ καθώς πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ. Ο Λόρενς εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Κατσικάς πήδηξε πιο ψηλά απ΄ όλους μέσα στη περιοχή του Αγριμάκη και με κεφαλιά έκανε το 2-1 στο 45΄!
Το γκολ του Κατσικά είναι η αλήθεια πως έβγαλε τον Γιώργο Δώνη από τα ...αναμμένα κάρβουνα και ο Λόρενς μόλις τέσσερα λεπτά αφού ξεκίνησε η επανάληψη καθάρισε και το ματς για τον Δικέφαλο. Μετά από κόντρες η μπάλα του στρώθηκε σε πλάγια θέση και με διαγώνιο σουτ έγραψε το 3-1!
Το ματς μετά το γκολ του Λόρενς είχε ήδη κριθεί και ο Δώνης έριξε στο ματς τους Πόποβιτς και Παπαδόπουλο για να πάρουν και οι νέοι χρόνο συμμετοχής, τη στιγμή που ο ΟΦΗ δεν έδειχνε να μπορεί να πάρει κάτι καλύτερο από το ματς. Έτσι, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ πήρε το «τρίποντο» με ανατροπή και ο Γιώργος Δώνης θα περάσει μία ήσυχη εβδομάδα...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: