Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Χωρίς άγχος στην Τούμπα

Καμία πίεση δεν αισθάνονται στον ΟΦΗ για το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Πώς προτίθεται να παρατάξει τους Κρητικούς ο Γιάννης Πετράκης.

Χωρίς άγχος στην Τούμπα
Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα κυνηγήσει ο ΟΦΗ στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. (17:15, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Κρητικοί θα αγωνιστούν χωρίς κανένα άγχος απέναντι στους Θεσσαλονικείς από τη στιγμή που δίνουν μία άνεση οι 26 βαθμοί που έχουν ήδη συγκεντρώσει, και γνωρίζουν ότι η ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι εκείνη που «καίγεται» για τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Πετράκης ζήτησε κατά την ανάλυση του προσεχούς αντιπάλουης από τους παίκτες να πιέζουν ψηλά τους αμυντικούς του «Δικεφάλου του Βορρά», ώστε εκείνοι να κάνουν λάθη που θα δώσουν ευκαιρίες να αντεπιτεθούν.

Παράλληλα, ο προπονητής του ΟΦΗ ζήτησε από τους παίκτες του να προσέχουν τις πάσες τους στο κέντρο, ώστε να αποφύγουν το ενδεχόμενο να δεχθούν επιθέσεις από τους γρήγορους Σαλπιγγίδη και Καμαρά που θα είναι στα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Όσον αφορά τα πλάνα για την ενδεκάδα, την κρητική εστία θα υπερασπιστεί ο Αγριμάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μονιάκη, Κουρδάκη, Σαρ και Ιωαννίδη. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Βερόν και Λαμπρόπουλος, ενώ στα πλάγια θα είναι οι Κουτσιανικούλης και Μπούρμπος. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Παπάζογλου και Περογαμβράκης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γουναρίδης, Μπανούσης, Ζαχαράκης, Καπουράνης, Χατζηκοσμάς, Βιτώρος, Νυκτάρης, Κανούλας και Μακρής. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Σόουζα, οι τραυματίες Ζορμπάς, Χαριτωνίδης και οι Συνάνης, Γιαγκιόζης, Κολιακουδάκης, Βαλεριάνοης, Κυζιρίδης και Ροβίθης.

Προϊστορία

Ο ΟΦΗ «κράτησε» πέρυσι τον ΠΑΟΚ στο 0-0, αλλά η συνολική παράδοση στην Τούμπα είναι συντριπτικά εις βάρος του.

Ο «Δικέφαλος» έχει 29 νίκες, επτά ισοπαλίες και μόλις μία ήττα: το 1993-94, ο ΟΦΗ είχε επικρατήσει με 2-1 (64' Μαχλάς, 83' Γεωργαμλής - 25' Λαγωνίδης).

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

16/10/11 ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 0-0
04/01/09 ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 2-0 (34' Μουσλίμοβιτς, 42' Ίβιτς)
07/10/07 ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 2-2 (8' Βαγγελής, 9' Κωνσταντινίδης - 6' Λεοζίνιο, 36' Κουνενάκης)
13/05/07 ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 1-0 (59' Χριστοδουλόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: