Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

«Μπορεί να φτάσει ψηλά ο ΠΑΟΚ»

Σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, εξέφρασε ο παίκτης του «δικέφαλου του Βορρά», Σεκού Ολίσε.

«Μπορεί να φτάσει ψηλά ο ΠΑΟΚ»
Αισιόδοξος για την πορεία που μπορεί να έχει ο ΠΑΟΚ στην φετινή Σούπερ Λίγκα, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Σεκού Ολίσε.

Εκτός αυτού ο βραχύσωμος παίκτη του «δικέφαλου του Βορρά» μίλησε για το ντεμπούτο του κόντρα στον Άρη, αλλά και για το επερχόμενο ματς με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σεκού Ολίσε στην κάμερα της Νοva:

Για την ατμόσφαιρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»:

«Ήταν κάτι τρελό, δεν το έχω ξαναδεί στην καριέρα μου. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ένα ντέρμπι, χωρίς δικούς μας φιλάθλους, με δυνατή ατμόσφαιρα κι εντός κι εκτός γηπέδου αλλά χωρίς δικούς μας οπαδούς και νομίζω ότι αυτό δεν το έχω δει πουθενά απ' όπου έχω αγωνιστεί και στη Ρωσία και πιστεύω ότι μάλλον θα πρέπει να το συνηθίσω».
Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Η πρώτη ημέρα μου στην ομάδα ήταν ενδεικτική. Η αντιμετώπιση ήταν πάρα πολύ καλή κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα, το να νιώσω καλά και να 'δέσω' με την ομάδα. Με υποδέχτηκαν πολύ θερμά στα αποδυτήρια, μ' έκαναν όλα τα παιδιά να νιώσω πολύ άνετα, σα στο σπίτι μου, να συνομιλήσω μαζί τους και να νιώσω πολύ γρήγορα μέλος του συνόλου. Κανείς δε μου συμπεριφέρθηκε άσχημα. Αγωνιστικά ξεκινήσαμε πολύ καλά στον αγώνα, κάναμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε τρεις φορές και να 'καθαρίσουμε' από νωρίς το παιχνίδι. Και στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να τους κρατήσουμε μακριά από την εστία μας και να τους πιέσουμε όμως δεχτήκαμε ένα γκολ με πέναλτι και δεχτήκαμε και την κόκκινη κάρτα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πιστεύω όμως ότι αν συνεχίσουμε μ' αυτού του είδους την απόδοση μπορούμε να πάμε ψηλά».

Για τους λόγους που τον έκαναν να απαντήσει θετικά στην πρόταση του «δικέφαλου του Βορρά»:

«Βρισκόμουν τρία χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στην αρχή είχα συνεχείς συμμετοχές. Φέτος, ο προπονητής μου φάνηκε ότι δε με υπολογίζει για συνεχόμενα παιχνίδια. Σ' εκείνο το σημείο σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να βρω μια ομάδα στην οποία, εφόσον δουλέψω σκληρά και δείξω τα προσόντα μου θα μπορέσω να πάρω συνεχόμενα παιχνίδια. Σ' εκείνο το σημείο ο δικός μου ατζέντης μου είπε ότι υπάρχει μια ομάδα στην Ελλάδα με την οποία είχα αγωνιστεί ως αντίπαλος που μπορούμε να κάνουμε τη μεταγραφή. Σ' εκείνο το σημείο κοίταξα, προσπάθησα να συλλέξω πληροφορίες και από το διαδίκτυο, όπου είδα και την ομάδα και τον κόσμο και το στάδιο και νομίζω ότι αυτά μ' έκαναν να πω κατευθείαν το 'ναι'. Σχεδόν σε δυο εβδομάδες τελείωσε οριστικά η μεταγραφή μου εδώ και νομίζω ότι αν δουλέψω σκληρά, αν δείξω αυτά τα στοιχεία που μπορώ να δείξω, αν 'δέσω' με τους υπόλοιπους συμπαίκτες γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι ατομικό άθλημα, είναι ομαδικό, νομίζω ότι έχω έρθει στην ιδανική ομάδα και δεν έχω κάνει το παραμικρό λάθος».

Για το γεγονός πως δεν υπάρχει ρήτρα αγοράς:

«Δεν μπήκε ρήτρα επειδή ήρθα σ' ένα καινούριο περιβάλλον. Θέλω να δω σ' αυτούς τους έξι μήνες αν θα είμαι ικανοποιημένος. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα κι εγώ έχω πάρα πολύ μεγάλες φιλοδοξίες για την καριέρα μου. Έχω δυόμιση χρόνια συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ και νομίζω ότι το καλοκαίρι, αν αισθάνομαι ικανοποιημένος εδώ και πω στην ομάδα μου ότι έχω βρει ένα καινούριο 'σπίτι' που περνάω καλά θα μ' αφήσει να παραμείνω εδώ. Σαφώς έχω πολύ μεγάλες φιλοδοξίες, σαφώς θέλω να φτάσω σε πολύ υψηλό επίπεδο στην καριέρα μου, ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, θα δούμε πως θα δουλέψω αυτό το εξάμηνο και θ' αποφασίσουμε μετά».
Για το ματς με τον ΟΦΗ:
«Στην πραγματικότητα δε γνωρίζω πολλά πράγματα για τον ΟΦΗ. Γνωρίζω όμως ότι αν έχουμε την απόδοση του τελευταίου παιχνιδιού και δείξουμε σοβαρότητα είναι ένα παιχνίδι που και θέλουμε και πρέπει να πάρουμε αν θέλουμε να φτάσουμε στη δεύτερη θέση και ν' αναρριχηθούμε σε πιο ψηλές θέσεις στο πρωτάθλημα».

Για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να είναι 100% έτοιμος:


«Έχω κάνει τρεις προπονήσεις από την ημέρα που ήρθα εδώ. Κατά συνέπεια αυτό το χρονικό διάστημα δεν είναι αρκετό για μένα. Σαφώς το γεγονός ότι προέρχομαι από προετοιμασία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Αλικάντε της Ισπανίας με κάνει να χρειάζομαι λίγο χρόνο για τη φυσική κατάσταση αλλά φυσικά και για να προσαρμοστώ στα συστήματα και στις εντολές του προπονητή ώστε να είμαι ο γνωστός . Σέκου. Μια εβδομάδα ίσως και λίγο παραπάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: