Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

«Κεραυνοί» Φέργκιουσον για Πρέμιερ Λιγκ!

Έξαλλος είναι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με την απόφαση της Πρέμιερ Λιγκ να διεξαχθεί το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον την Κυριακή, τρεις μέρες πριν το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Κεραυνοί» Φέργκιουσον για Πρέμιερ Λιγκ
Η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος αρνήθηκε να μεταθέσει το παιχνίδι για το Σάββατο, μια μέρα νωρίτερα δηλαδή από το προγραμματισμένο, για λόγους που σχετίζονται με την τηλεοπτική κάλυψή του.

Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» πιστεύει πως το γεγονός αυτό υπονομεύει την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του στο Τσάμπιονς Λιγκ και πως δεν της παρέχεται η στήριξη που θα έπρεπε.

«Δεν υπάρχει δικαιοσύνη, είναι γελοίο το ότι εμείς παίζουμε Κυριακή και η Ρεάλ το Σάββατο και θα έχουν μια μέρα παραπάνω ξεκούραση. Δεν δίνουμε την ευκαιρία στις ομάδες μας να κάνουν επιτυχίες στην Ευρώπη. Δεν έχω τίποτα με την ομοσπονδία, όλη η ευθύνη είναι της Πρέμιερ Λιγκ που έχει κάνει τις τηλεοπτικές συμφωνίες. Και ενώ στις άλλες χώρες βοηθούν τους συλλόγους τους να πάνες καλά στις διεθνείς διοργανώσεις, εμείς όχι».

Ο Σερ Άλεξ υποστήριξε ακόμα πως θα είναι υποχρεωμένος να παρατάξει τελείως διαφορετικές συνθέσεις στα δύο παιχνίδια:
«Τι μπορώ να κάνω; Να μην κατεβάσω την ομάδα την Κυριακή; Πολύ θα το ήθελα! Αλλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παραπονεθώ. Πλέον είμαι υποχρεωμένος να κάνω πολλές αλλαγές στα δύο ματς, όμως έχω μια ομάδα που έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και μπορώ να τους εμπιστευτώ όλους», κατέληξε ο Φέργκιουσον.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: