Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Εκνευρισμός στην Τότεναμ με Αντεμπαγιόρ!

Την έντονη δυσαρέσκεια του Αντρέ Βίλας-Μπόας έχει προκαλέσει η καθυστέρηση του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ να επιστρέψει από το Κόπα Άφρικα.

Εκνευρισμός στην Τότεναμ με Αντεμπαγιόρ
Ο Τογκολέζος επιθετικός είχε τρεις μέρες περιθώριο ύστερα από τον αποκλεισμό της εθνικής του ομάδας από την Μπουρκίνα Φάσο, για να επιστρέψει στις προπονήσεις με τους Λονδρέζους.

Ωστόσο, εκείνος δεν κατάφερε να παρουσιαστεί στην ώρα του και παρότι αρχικά αναμενόταν να ενταχθεί στο πρόγραμμα των «Σπερς» την Πέμπτη, ο Αντεμπαγιόρ ήταν απών και από την προπόνηση της Παρασκευής, επικαλούμενος δυσκολίες στις αφρικανικές αερομεταφορές.

Η δικαιολογία του ποδοσφαιριστή καθόλου δεν έπεισε τον προπονητή της ομάδας, ο οποίος πιστεύει ότι ένας πολυεκατομμυριούχος ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να βρει τρόπο να πάει στο Λονδίνο συντομότερα, αν πραγματικά το ήθελε.

Εξάλλου, με δεδομένο τον τραυματισμό του Ντεφό και την κούραση του Ντέμπσεϊ από τον αγώνα των ΗΠΑ κόντρα στην Ονδούρα, ο Πορτογάλος τεχνικός υπολόγιζε στην χρησιμοποίηση του Αντεμπαγιόρ για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Νιούκαστλ.

Τελικά ο τελευταίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας, αλλά είναι αμφίβολη η συμμετοχή του, όπως και το αν θα τιμωρηθεί για την μη έγκαιρη άφιξή του στο Λονδίνο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: