Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Μιλάει ο Αρκούδας!

Ενώπιον του ΕΣΚΑΝ -προκειμένου να υποστηρίξει τη θέση του πως ουδέποτε έλαβε εν γνώσει του οποιαδήποτε απαγορευμένη ουσία- θα βρεθεί ο Χρήστος Αρκούδας.

Μιλάει ο Αρκούδας

Μετά την απόφαση του νεαρού αμυντικού (σε συνεννόηση και με το νομικό τμήμα της ΑΕΚ) να ανοιχθεί και το δεύτερο δείγμα, την Τετάρτη θα βρεθεί στο ΕΣΚΑΝ για να δώσει διευκρινίσεις που θεωρεί ότι θα εξηγούν το πώς το δείγμα του βρέθηκε θετικό.

Εκεί αναμένεται λοιπόν να υποστηρίξει αυτό που ορκίζεται από την πρώτη στιγμή σε συμπαίκτες, οικογένεια και ιατρικό τιμ της ΠΑΕ -ότι δηλαδή το μόνο που πήρε ήταν ένα συμπλήρωμα διατροφής στο οποίο υπήρχε (χωρίς ν’ αναγράφεται στα συστατικά) η επίμαχη ουσία.

Από 'κει και πέρα (κι ενώ την Πέμπτη θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα και του δεύτερου δείγματος) η διαδικασία προβλέπει σύνταξη σχετικής έκθεσης από το ΕΣΚΑΝ, η οποία θα μεταβιβαστεί στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας, όπου και θ' απολογηθεί έπειτα ο Αρκούδας.

Δεδομένο ωστόσο είναι πως μέχρι να βγει απόφαση, ο παίκτης δεν θα μπορεί να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα της ΑΕΚ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: