Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Μαντσίνι: «Είμαστε οι καλύτεροι»

Δυνατότερη από τους συνδιεκδικητές της Πρέμιερ Λιγκ θεωρεί ο Ρομπέρτο Μαντσίνι πως είναι η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ εύχεται η Γιουνάιτεντ να παραμείνει όσο το δυνατόν περισσότερο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μαντσίνι: «Είμαστε οι καλύτεροι»
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Σαουθάμπτον, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρό εδώ και καιρό:

«Δεν νομίζω ότι κάποιος άλλος έχει παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο από μας τα τελευταία δύο χρόνια. Η Γιουνάιτεντ είναι δυνατή, το ίδιο και η Τσέλσι, όμως εμείς έχουμε αποδώσει καλύτερα και από τους δύο στο πρωτάθλημα αυτά τα δύο χρόνια. Εμείς είχαμε και την ατυχία να χάσουμε κάποιους παίκτες για το Κόπα Άφρικα, όπως τον Γιάγια Τουρέ που είναι σημαντικός», επεσήμανε ο Μαντσίνι.

Ο προπονητής των «πολιτών» θεωρεί επίσης πως θα είναι αβαντάζ για την ομάδα του αν η συμπολίτισσα συνεχίσει για πολύ στο θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Όταν παίζεις παιχνίδια όπως αυτό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι επόμενο να δαπανήσεις πολλές δυνάμεις. Οπότε εμείς θέλουμε να πάνε όσο πιο μακριά γίνεται».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: