Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Έξω ο Ρίκκα, μέσα ο Ανάκογλου!

Οριστικά εκτός αποστολής της ΑΕΚ τέθηκε ο Αντώνης Ρίκκα για το ματς με την Κέρκυρα. Ο μέσος της Ένωσης υπέστη υποτροπή στη χθεσινή προπόνηση. Μέσα για πρώτη φορά ο Ανάκογλου.

Έξω ο Ρίκκα, μέσα ο Ανάκογλου
Η χθεσινή προπόνηση ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Αντώνης Ρίκκα αν και έδειχνε πως ήταν έτοιμος να επανέλθει στην αγωνιστική δράση στο ματς με αντίπαλο την Κέρκυρα, τελικά έμεινε εκτός. Ο αμυντικός μέσος της Ένωσης έπαθε υποτροπή στο τραύμα του στον δικέφαλο και αποφασίστηκε τελικά να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ανδρέας Σταματής ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση. Και οι δύο έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Ο Βαλεντίνος Βλάχος προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στα πλάνα του Λίνεν.Το ευχάριστο για τον Γερμανό τεχνικό είναι πως για πρώτη φορά θα φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα σε επίσημο ματς ο Δημήτρης Ανάκογλου.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Κέρκυρα:

Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κορδέρο, Κατίδης, Τσίτας, Γκερέιρο, Παυλής, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Τσουμάγκας, Β. Βλάχος, Ανάκογλου, Μπουγαΐδης, Καραλής, Τσούπρος, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: