Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

«Ο,τι και να γίνει, ο Βοσνιάδης μένει»

Δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Αλέκου Βοσνιάδη από τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, όπως ξεκαθάρισε σε ομιλία του στους παίκτες ο Σταμάτης Βέλλης.

«Ο,τι και να γίνει, ο Βοσνιάδης μένει»
Ούτε ένα 24ωρο δεν πέρασε από την επίσκεψη και τα… γκάζια του Σταμάτη Βελλή στους παίκτες και ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης βρέθηκε και πάλι στην προπόνηση της ομάδας.

Αυτή τη φορά ο λόγος ήταν για να ξεκαθαρίσει σε όλους ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση απομάκρυνσης του Αλέκου Βοσνιάδη από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ τόνισε ότι οτιδήποτε κι αν συμβεί ο Έλληνας τεχνικός θα παραμείνει στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

«Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ έκανε σαφές ότι δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Αλέκου Βοσνιάδη» ήταν αρχικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στους παίκτες ο πρόεδρος του Απόλλωνα:

«Τις τελευταίες μέρες αντιλαμβάνομαι μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα σύμφωνα με την οποία τίθεται θέμα αντικατάστασης του προπονητή της ομάδας. Θέλω να καταστήσω σαφές ότι τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει. Με τον κ. Βοσνιάδη θα συνεχίσουμε και στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Με τον κ. Βoσνιάδη είτε θα ανέβουμε στη Superleague, είτε θα παραμείνουμε στη Football League ή ο μη γένοιτο θα υποβιβαστούμε. Επομένως βγάλτε όποιες σκέψεις από το μυαλό σας, αν τις είχατε, διαγράψτε αυτή την αβεβαιότητα και ανασφάλεια και συγκεντρωθείτε αποκλειστικά στο έργο σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: