Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

«Μόνο αν οι δόσεις είναι περισσότερες»

Ξεκάθαρο είναι το μήνυμα που έστειλε ο Δ. Βιντιάδης στους ανθρώπους της ΑΕΚ για τα χρέη της ΠΑΕ. «Μόνο αν οι δόσεις είναι περισσότερες από 48 μπορεί να υπάρξει πρόταση», αναφέρει σε επιστολή του.

«Μόνο αν οι δόσεις είναι περισσότερες»

Αυτό ξεκαθάρισε ο Χιώτης εφοπλιστής στην τελευταία του επιστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον Ανδρέα Δημητρέλο και αυτό ήταν το τελευταίο «σημάδι» έδωσε πριν από την Γ.Σ. της Ένωσης.

«Δεν υπάρχει πρόταση για να κάνουμε αυτή τη στιγμή και δεν μπορεί να υπάρξει, εφόσον οι δόσεις δεν γίνουν περισσότερες από 48», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος επενδυτής – σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ώρα των σπορ» - και ξεκαθαρίζει το πλάνο του επιχειρήματος της ρύθμισης των χρεών, το οποίο αποτελεί εμπόδιο στην προσπάθειά του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το έργο του Βιντιάδη ή οποιουδήποτε άλλου ενδιαφερόμενου γίνεται βατό, από τη στιγμή που οι δόσεις γίνουν τουλάχιστον 60 και το μηναίο ποσό που θα καταβάλει η ΠΑΕ θα είναι περίπου 350.000 ευρώ. Σίγουρα, δεν πρόκειται για μικρό ποσό, αλλά είναι καλύτερο από τις 600.000 ευρώ ή περισσότερα χρήματα που θα κληθεί να πληρώσει η ΑΕΚ σε αντίθετη περίπτωση.

Στην ανάλογη υπόθεση του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης στις επαφές που είχε με την Πολιτεία είχε λάβει το μήνυμα ότι μπορεί να υπάρξει μία νέα ρύθμιση για την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, χωρίς να υπάρξει πλήρη παραγραφή προστίμων και προσαυξήσεων.

Ο Βιντιάδης δεν έχει εμφανιστεί από εκείνη την επιστολή και ο Ανδρέας Δημητρέλος παρουσιάζεται αδύναμος χωρίς τον Χιώτη εφοπλιστή να εγγυηθεί σε πιθανή συνάντηση που θα έχει με την Πολιτεία, πώς αν υπάρξει αυτή η διευκόλυνση, είναι σε θέση να δώσει λύση στο αδιέξοδο της ΑΕΚ.

Πλέον το «μπαλάκι» βρίσκεται στην περιοχή του Βιντιάδη, ο οποίος πρέπει μέσα στην επόμενη εβδομάδα να πάει μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ σε συνάντηση με τον Γιάννη Στουρνάρα (Υπουργό Οικονομικών) και αν παρουσιάσει ένα πλάνο, τότε δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την Ένωση.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: