Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ελευθερόπουλος: «Τρομερή ποιότητα ο Ντε Βινσέντι»

Το εγκώμιο του μέσου του ΠΑΣ Γιάννινα, Τόμας Ντε Βινσέντι, «έπλεξε» με δηλώσεις του ο τεχνικός του Πανιωνίου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, λίγες μέρες πριν το ματς των δύο ομάδων.

Ελευθερόπουλος: «Τρομερή ποιότητα ο Ντε Βινσέντι»

Ωστόσο, από τους ποδοσφαιριστές του «Άγιαξ της Ηπείρου» ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών έκανε ιδιαίτερη μνεία μεταξύ άλλων στον Τόμας Ντε Βινσέντι.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Πανιώνιου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στην κάμερα της Nova:

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Θεωρώ ότι από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ δύσκολα. Συγκεκριμένα, για τα Γιάννινα είναι μια από τις πιο αξιόλογες ομάδες του πρωταθλήματος. Η κατάλληλη λέξη για μένα είναι ισορροπημένη. Πολύ ισορροπημένη ομάδα. Έχει μια τετράδα που παίζει πολύ ψηλά, δύο αμυντικά χαφ με πάρα πολλά τρεξίματα, περισσότερα μέτρα παίρνει ο Τσουκαλάς. Ο Ντε Βινσέντι έχει τρομακτική ποιότητα, έχει δύο ακραίους που είναι πάρα πολύ καλοί και ικανοί στο ένας με έναν. Και ένα σέντερ φορ που ξέρει την θέση, τον Ίλιτς. Είναι εμφανής η δουλειά του κυρίου Χριστόπουλου, έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Τους δίνω συγχαρητήρια για όλη τους την πορεία και τη δουλειά τους. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ευελπιστούμε όμως ότι και εμείς θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, όχι αυτό του πρώτου ημιχρόνου με την ΑΕΚ, που ήταν από τα χειρότερα παιχνίδια σαν 45λεπτο από την πρώτη ημέρα που είμαι εδώ».

Για τα δύο πρόσωπα που δείχνει η ομάδα του:

«Βασικά, δεν πρέπει να ξανακάνουμε τέτοιο ημίχρονο όπως κόντρα στην ΑΕΚ. Είτε με τα Γιάννινα, είτε με κανένα. Ειδικά με τα Γιάννινα και στην κατάσταση που βρίσκομαι. Όσο για τον αγώνα με την ΑΕΚ, το πρώτο ημίχρονο είναι κάτι το οποίο με λυπεί και με στεναχωρεί για την εικόνα της ομάδας. Το δεύτερο είναι ένα παιχνίδι το οποίο συνηθίζουμε να κάνουμε, είτε καλύτερα, είτε χειρότερα. Στο πρώτο ημίχρονο όμως, ήμασταν πραγματικά απαράδεκτοι».

Για το αν παίζουν με την πλάτη στον τοίχο:

«Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ούτε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά θέλω να ελπίζω ότι έχουν όλοι επίγνωση ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Βαθμολογικά μιλάω. Για να μην μπλέξουμε σε πολύ μεγάλες περιπέτειες».

Για το τι τον προβληματίζει από την ομάδα του:

«Με προβληματίζει η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου με την ΑΕΚ. Δεν έχουμε ξανακάνει τέτοιο 45λεπτο. Με προβληματίζουν οι αρκετές απουσίες που έχουμε πάλι, αλλά ευελπιστώ ότι η δουλειά που έχουμε ρίξει, τα παιδιά που θα μπούνε, θα δείξουν το καλό πρόσωπο της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: