Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Επεισόδιο Γιάγκο-Πήδουλα!!

Δεν της φτάνουν τα διαφόρων ειδών προβλήματα που αντιμετωπίζει, η ΑΕΚ συνεχίζει να ταλαιπωρείται κι από κρούσματα… εμφυλιακών εντάσεων.

Επεισόδιο Γιάγκο-Πήδουλα
Τα οικονομικά προβλήματα στην ΑΕΚ παραμένουν. Συχνά της προκύπτουν κι άλλα -όπως αυτό με το θετικό δείγμα του Αρκούδα που χάλασε, όπως είναι λογικό, το κλίμα στ’ αποδυτήρια.

Το αξιοπερίεργο όμως είναι η συχνότητα που δημιουργούνται μικρο-επεισόδια μεταξύ παικτών και ανθρώπων του τεχνικού επιτελείου.

Και μια τέτοια σημειώθηκε την Παρασκευή μεταξύ του Γιάγκο και του Γιώργου Πήδουλα. Μετά από παρατήρηση λοιπόν του δεύτερου στον Πορτογάλο (για το ότι δεν εκτελούσε σωστά μια άσκηση) ακολούθησε έντονος διάλογος που είχε ως αποτέλεσμα ο γυμναστής να τον διώξει από την προπόνηση.

Το ευτύχημα ωστόσο για την ΑΕΚ (και τη διατήρηση της ηρεμίας της ενόψει ενός ακόμα δύσκολου αγώνα) ήταν πως κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, ο Γιάγκο συνάντησε τον Έβαλντ Λίνεν. Και μετά τη δική του «πυροσβεστική» παρέμβαση, ο παίκτης γύρισε στο γήπεδο, συνέχισε την προπόνηση και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: