Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

«Πονάει» στο κέντρο ενόψει Παναθηναϊκού!

Τα πλάνα του χωρίς τους έμπειρους μέσους Σάκη Πρίττα και Κώστα Φλίσκα για το επερχόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να καταστρώσει ο τεχνικός της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης.

«Πονάει» στο κέντρο ενόψει Παναθηναϊκού
Τους ποδοσφαιριστές που θα «μπαλώσουν» με επιτυχία την «τρύπα» που δημιουργήθηκε στο χώρο του κέντρου μετά τους τραυματισμούς του Σάκη Πρίττα και του Κώστα Φλίσκα ψάχνει να βρει ο τεχνικός της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης, ενόψει του εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές από τις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε είχαν προβλήματα τραυματισμών, τα οποία και τελικά δεν θα τους αφήσουν να δώσουν το «παρών» στο ματς με το «τριφύλλι».

Εκτός από τους Πρίττα και Φλίσκα ο Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Αντώνη Ράνου, αφού στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά είχε αποβληθεί και στο παιχνίδι με τους «πράσινους» θα εκτίσει την ποινή του.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Παρασκευής (8/2) ο έμπειρος τεχνικός έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική, προκειμένου οι ακρίτες να εμφανιστούν «διαβασμένοι» στο ματς με τον Παναθηναϊκό.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: