Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του τελικού στο Γουέμπλει!

Mέσω του site της UEFA θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα (11/2) η πώληση των εισιτηρίων για τον τελικό του Champions League.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του τελικού στο Γουέμπλει
Από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά μέσω του site της UEFA η πώληση των εισιτηρίων για τον τελικό του Champions League που θα γίνει στο Γουέμπλει στις 25 Μαΐου, με τις τιμές να κυμαίνονται μεταξύ 60 και 330 λιρών.

Από τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 15 Μαρτίου οι φίλαθλοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους προκειμένου να διεκδικήσουν μέσω κλήρωσης ένα από τα 59,000 εισιτήρια που θα διατεθούν προς πώληση.

Οι οπαδοί των δυο φιναλίστ, όπως είναι λογικό, θα λάβουν τη …μερίδα του λέοντος καθώς θα μοιραστούν τα 50.000 εισιτήρια, ενώ τα υπόλοιπα 9.000 θα διατεθούν μέσω του site της UEFA.

Τη φετινή χρονιά η ευρωπαϊκή ομοσπονδία προσφέρει στη γενική πώληση και τα εισιτήρια της κατηγορίας της 4 που κοστίζουν 60 λίρες και τα οποία στο παρελθόν ήταν διαθέσιμα μόνο για τους φιλάθλους των φιναλιστ. Οι τιμές για τις υπόλοιπες κατηγορίες είναι :

Κατηγορία1: £330
Κατηγορία 2: £230
Κατηγορία 3: £140

Παράλληλα η ΟΥΕΦΑ προσφέρει και 200 πακέτα δυο εισιτηρίων κατηγορίας 2 στην τιμή των 120 λιρών προκειμένου στο γήπεδο να βρεθούν 200 παιδιά που θα συνοδεύονται από έναν ενήλικο.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα κρατήσει για τις ανάγκες της 25,000 εισιτήρια που θα δοθούν στην οργανωτική επιτροπή, στις ομοσπονδίες, στους χορηγούς αλλά και στα πακέτα hospitality που θα είναι διαθέσιμα μέσω του site της UEFA.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: