Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Λίγη υπομονή ρε παιδιά! Λίγη υπομονή ρε παιδιά!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Λουτσιάνο Φιγκερόα και την πίστωση χρόνου που θα πρέπει να έχει ο Αργεντινός στράικερ.

Ηρθε εδώ και λίγες ώρες ο Φιγκερόα και βλέπω κάποιους να σπεύδουν και να λένε, ότι θα περάσει και δεν θα ακουμπήσει ο Αργεντίνος φορ. Εγώ λέω να κάνουμε λίγο υπομονή. Αρχικά μέχρι να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια μέχρι να τον δούμε στο γήπεδο. Στην άφιξή του, πάντως, φάνηκε, ότι είναι στεγνός από κιλά και όλο το θέμα είναι πότε θα είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό από τον αστράγαλο. Ο ίδιος δήλωσε ,ότι από φυσική κατάσταση είναι καλά, αλλά του λείπει η προπόνηση με την μπάλα.

Οπως και να έχει ο Παναθηναϊκός παίρνει ένα μεγάλο όνομα με βαρύ βιογραφικό, αλλά και με προβλήματα τραυματισμών, που αν δεν τα είχε δεν θα ερχόταν σήμερα να παίξει μπάλα στην Ελλάδα με 120.000 ευρώ για έξι μήνες. Απλά επειδή βλέπω μία σπουδή από κάποιους να βγάλουν τον παίκτη άχρηστο παλαίμαχο, ανίκανο και όλα αυτά , εγώ προτείνω να κάνουμε λίγο υπομονή.

Και το λέω αυτό , διότι όταν ήρθε ο Σισέ το 2009 κάποιοι έλεγαν, ότι ο Παναθηναϊκός πήρε έναν κουτσό επιθετικό. Με δύο κατάγματα στην κνήμη(που όντως τα είχε υποστεί) και άχρηστο να βοηθήσει. Οταν άρχισε να κολλάει το ένα γκολ μετά το άλλο ο .....«κουτσός» Σισέ αυτοί που τα έλεγαν αυτά κρύφτηκαν... Οπως λέει ο λαός Κυριακή κοντή γιορτή , για να δούμε τι θα γίνει και με τον Φιγκερόα.

ΥΓ: Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με σάιτ της ντροπής που στοχοποιούν δημοσιογράφους εδώ και καιρό τώρα. Απλά η απορία μου είναι γιατί αυτά τα ...ωραιότατα non pape.........συγγνώμη κείμενα ήθελα να πω, δεν έχουν υπογραφή. Γιατί άραγε;
πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: