Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

«Για μία καλή πορεία μέχρι το τέλος»

Μία καλή πορεία από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν έθεσε ως στόχο για τον ΠΑΟΚ ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος.

«Για μία καλή πορεία μέχρι το τέλος»

Ο 22χρονος αμυντικός τόνισε πως θα πρέπει να μπουν στον αγωνιστικό χώρο συγκεντρωμένοι και σοβαροί, ώστε να πάρουν τη νίκη και να ξεκινήσουν μία καλή πορεία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ:
«Μια χαρά είμαστε γενικά όλη η ομάδα κι εγώ είμαι καλά. Περιμένω τον αυριανό αγώνα. Την περασμένη Κυριακή ξεκινήσαμε δυνατά, καταφέραμε να προηγηθούμε στο δεύτερο λεπτό. Ο αντίπαλος μας πίεσε, κάτι που ήταν φυσιολογικό καθώς παίζαμε και στην έδρα του. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε - πιστεύω - πολύ καλύτερα. Έπρεπε να είχαμε κι ακόμη ένα ή δυο γκολ σίγουρα. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε κι άλλα γκολ. Στο δεύτερο 'καθίσαμε' λίγο κι εκεί μας πίεσε ο αντίπαλος και κατάφερε να μας πάρει την ισοπαλία».

Για την… αποχή από τις νίκες:
«Σίγουρα κάθε ομάδα έχει τα σκαμπανεβάσματά της στο πρωτάθλημα. Φυσικό είναι και με τη δική μας ομάδα να υπάρχει αυτό. Από εκεί και πέρα εμείς θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ξεκινήσουμε μια καλή πορεία από εδώ και πέρα».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία:
«Δεν πιστεύω να μας επηρέασε σαν ομάδα. Αυτά είναι θέματα του Γκαρσία και της διοίκησης. Εμείς, οι υπόλοιποι προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, να τους βοηθήσουμε όλους και να βοηθάμε και την ομάδα».

Για το πώς επηρεάζουν οι μεταγραφές την ομάδα:
«Σιγά - σιγά κι αυτοί οι παίκτες που ήρθαν θα πρέπει να προσαρμοστούν με τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να κάνει ο προπονητής μας. Πιστεύω θα μας βοηθήσουν πολύ και οι έξι. Από εκεί και πέρα θα κρίνει ο προπονητής πότε θα είναι έτοιμοι για να μας βοηθήσουν».

Για τον ΟΦΗ:
«Ο ΟΦΗ θα έρθει εδώ πέρα να παίξει όπως όλες οι άλλες ομάδες, να παίξει 'κλειστά', για να μπορέσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς και τη νίκη, τίποτα παραπάνω».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: