Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ντρογμπά: «Γιατί όχι Champions League με τη Γαλατά;»

Με όνειρα και… φιλοδοξίες ήρθε στη Γαλατασαράι ο Ντιντιέ Ντρογμπά.

Ντρογμπά: «Γιατί όχι Champions League με τη Γαλατά;»
Ο Ντιντιέ Ντρογμπά, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Γαλατασαράι, τόνισε πως δεν είναι ανέφικτος ο στόχος της κατάκτησης του Champions League, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως σημαντικό ρόλο στο να πει το «ναι» στην «Τσιμπόμ» έπαιξε ο πρώην συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού και νυν παίκτης της τουρκικής ομάδας, Έμπουε.

«Συναντήθηκα για πρώτη φορά με το νέο μου προπονητή Φατίχ Τερίμ. Είναι ένας πολύ καλός τεχνικός και χαίρομαι που θα συνεργαστώ μαζί του», δήλωσε αρχικά ο Ντιντιέ Ντρογμπά και πρόσθεσε: «Έχω μιλήσει αρκετές φορές με τον “αδερφό” μου Έμπουε πριν πω το “ναι” στη Γαλατά. Μάλιστα, αρκετοί φίλοι μου, μου είπαν πως θα είναι ωραία στην ομάδα. Με το που ήρθα κατάλαβα και το πάθος των οπαδών».

Στη συνέχεια, ο Ντρογμπά αποκάλυψε πως είχε μιλήσει με τον Ζοσέ Μουρίνιο πριν πάρει τη μεταγραφή για τη Γαλατασαράι, για να καταλήξει: «Στην Τσέλσι τα κατάφερα στο Champions League και ελπίζω να ζήσω κάτι ανάλογο και εδώ. Είναι δύσκολος αλλά όχι ανέφικτος στόχος. Από άποψη φυσικής κατάστασης νιώθω πολύ καλά. Πάντα δίνω το 100% και πάντα κάνω ό,τι μπορώ για να φέρω επιτυχίες».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: