Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Παπαδημητρίου: «Η φιλοσοφία μας είναι να στηρίζουμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές»

Ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης, Γιάννης Παπαδημητρίου, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ αλλά και τη φιλοσοφία της ομάδας να στηρίζει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και το θετικό αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα του:

«Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και αυτό φαίνεται από ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει. Μπορούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι αλλά είμαστε σε καλό δρόμο».

Για την αλλαγή που παρουσιάζει η ομάδα:

«Έχει παίξει ρόλο η επιστροφή του Ουζουνίδη γιατί ήξερε την ομάδα. Είμαστε μέσα στον στόχο μας. Το θέμα για εμάς είναι ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και με την αυτοπεποίθηση που έχει θα συνεχίσει».

Για τους παίκτες που ήρθαν:

«Θεωρώ ότι είχαμε καλούς παίκτες απλά βάλαμε περισσότερη εμπειρία, αυτό χρειαζόταν η ομάδα και με βάση αυτού έγιναν οι επιλογές».

Για το αν η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης:

«Χθες η ομάδα δεν ήταν στο επίπεδο που θέλαμε αλλά έχει σημασία που κερδίζεις μέσα στον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και θα δείξουμε περισσότερα και καλύτερα πράγματα στη συνέχεια».

Για τον στόχο της ομάδας:

«Στόχος μας είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, το έχουμε αποδείξει και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Για τη φιλοσοφία των νεαρών ποδοσφαιριστών:

«Η Ξάνθη έχει τη φιλοσοφία να στηρίζει τους νέους και τις ακαδημίες. Βγήκαν πολλά νέα παιδιά. Την εμπειρία τη θέλαμε για να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά. Δε θα αλλάξουμε αυτή τη φιλοσοφία, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους νέους».

Για τους 28 βαθμούς που έχει η ομάδα και αν σκέφτονται τα πλέι οφ:

«Ο στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, αν κερδίσουμε τα επόμενα 9 παιχνίδια θα είμαστε στα πλέι οφ. Υπάρχει αισιοδοξία».

Τέλος, για το πέναλτι που δεν δόθηκε στη Ξάνθη:

«Θεωρώ ότι ήταν ένα ανθρώπινο λάθος. Τον Κάκο τον θεωρώ από τους πιο καλούς διαιτητές».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: