Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Βαϊρουά: «Θα ήθελα να μείνω στην Ελλάδα και τον Πανθρακικό»

Ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, Μαραμά Βαϊρουά, μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» και αναφέρθηκε χθεσινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό αλλά και για το αν επιθυμεί να μείνει στην Ελλάδα και τον Πανθρακικό.


Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για την ομάδα μου και είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να κερδίσουμε καθώς το θεωρούσαμε πολύ δύσκολο».

Για το αν είναι σημαντικοί οι βαθμοί που πήραν για την παραμονή της ομάδας στη Σουπερ Λιγκ:

«Κάθε τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί για την παραμονή. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε για το θετικό αποτέλεσμα. Έχει δρόμο το Πρωτάθλημα και θεωρώ ότι μπορούμε τα παραμείνουμε στην κατηγορία».

Για αυτό που άλλαξε στην ομάδα και παίζει καλύτερα στο δεύτερο γύρο:

«Η ομάδα έχει βελτιώσει την απόδοση της μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Είχαμε καλή ψυχολογία χθες. Με το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου είχαμε κάποια δύσκολα παιχνίδια και ήταν φυσιολογικό να χάσουμε κάποιους βαθμούς».

Για το αν περνάει καλά στην Κομοτηνή και τον Πανθρακικό:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και τον Πανθρακικό. Είναι πολύ καλή ομάδα μέσα σε οικογενειακό κλίμα. Το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι καλό και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ».

Για το αν θα ήθελε να μείνει και την επόμενη σεζόν στον Πανθρακικό:

«Ναι θα ήθελα να μείνω στην Ελλάδα γενικότερα και γιατί όχι στον και στον Πανθρακικό. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τη διοίκηση. Θέλω πρώτα να βοηθήσω τον Πανθρακικό να παραμείνει στην κατηγορία και από εκεί και πέρα θα μιλήσω και με τη διοίκηση για την παραμονή μου».

Τέλος, για το αν γνωρίζει τον Καμαρά του ΠΑΟΚ είπε:

«Δεν τον ξέρω σαν παίκτη αλλά σαν όνομα τον ξέρω».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: