Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ούτε που κατάλαβαν τι συνέβη!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στον sportdog για την επίσκεψη των οπαδών στην Παιανία, για την κατάσταση που ξεφεύγει στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τους νεοφερμένους που ήταν στον... κόσμο τους.
Από το ματς με τον Πλατανιά και τον αποκλεισμό στα Χανιά περίμεναν όλοι στον Παναθηναϊκό αυτό που έγινε στην προπόνηση της Τετάρτης. Μετά και τον Αρη το ποτήρι της υπομονής ξεχείλισε για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που διέκοψαν την προπόνηση και μίλησαν σε σκληρή γλώσσα στους παίκτες. Οι ξένοι-κυρίως οι νεοφερμένοι- δεν κατάλαβαν τι γινόταν και αυτό δείχνει, ότι οι περισσότεροι δεν ξέρουν που βρίσκονται. Οι Ελληνες κατάλαβαν και τα έχουν ξαναζήσει αυτά, τον περασμένο Σεπτέμβριο με προπονητή τον Φερέιρα.
Ο Παναθηναϊκός πλέον βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη στιγμή. Η κατάσταση ξεφεύγει και δεν ξέρουμε μέχρι που μπορεί να φθάσει αν η ομάδα δεν σηκώσει κεφάλι και δεν κάνει ένα σερί νικών, για να ηρεμήσουν όλοι.
Ετσι, όπως έχει διαμορφωθεί ο Παναθηναϊκός με ένα μόρφωμα παικτών και έναν προπονητή με σύντομη ημερομηνία λήξης , αλλά και μία διοίκηση ανήμπορη να βάλει χρήματα, για να σωθεί η ομάδα και την επόμενη χρονιά να ξεκινήσει υπό καλύτερες προυποθέσεις, δεν το βλέπω να σηκώνει κεφάλι.
Και πολύ φοβάμαι ότι αντιδράσεις οπαδών, όπως αυτές στην προπόνηση της Τετάρτης θα είναι συχνές. Και όχι απαραίτητα πάντα από τους οργανωμένους οπαδούς. Μπορεί να υπάρξει αντίδραση και από μη οργανωμένους οπαδούς της ομάδας στο γήπεδο.
Τι πρέπει να γίνει , αφού δεν λύνεται το οικονομικό πρόβλημα; Να βγει και να πει ο Αλαφούζος τι έχει στο μυαλό του για το σήμερα και κυρίως για το αύριο του συλλόγου. Να αποκαλύψει το περιεχόμενο των συζητήσεων με τους μετόχους , για να μάθουμε όλοι τι πραγματικά συμβαίνει και τι περιμένουμε και από ποιους.


πηγή: sportdog.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: