Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Πιάνει τις... 100 ο Ράμος!!

Μία από τις μεγαλύτερες προσωπικές του φιλοδοξίες θα κάνει πραγματικότητα ο Σέρχιο Ράμος, με την συμπλήρωση των 100 συμμετοχών με την φανέλα της εθνικής Ισπανίας.

Πιάνει τις... 100 ο Ράμος!
Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη 99 συμμετοχές με τους «φούριας ρόχας» και αναμένεται ότι θα αγγίξει τον πολυπόθητο αριθμό των 100 είτε ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Φινλανδία την προσεχή Παρασκευή ή ενόψει του αγώνα κόντρα στη Γαλλία την επόμενη Τρίτη!

Αν όντως αγωνιστεί σε μία από αυτές τις αναμετρήσεις της εθνικής Ισπανίας, ο Ράμος θα αποτελέσει τον 8ο Ισπανό ποδοσφαιριστή που θα έχει πιάσει τις 100 συμμετοχές. Ανάμεσά τους βρίσκονται και οι συμπαίκτες του αυτή τη στιγμή στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Κασίγιας, Τσάβι, Τσάμπι Αλόνσο, Τόρες και Πουγιόλ.

«Θα ήταν κάτι φανταστικό πραγματικά! Εύχομαι να καταφέρω να μπει το όνομά μου στο βιβλίο της ιστορίας της εθνικής ομάδας της Ισπανίας. Θα ήμουν πολύ περήφανος καθώς πρόκειται για μία τεράστια πρόκληση! Είμασι την εθνική ομάδα πολλά χρόνια και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Στο μέλλον ελπίζω να έχω αγωνιστεί σε πολύ περισσότερα από 100 παιχνίδια», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός αμυντικός, με δηλώσεις του στην «AS». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: