Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Γιαπλές: «Από τους κορυφαίους Παπαδόπουλος και Χαραλαμπίδης»

Το εγκώμιο των Λάζαρου Παπαδόπουλου και Κώστα Χαραλαμπίδη έπλεξε ο Θανάσης Γιαπλές ενόψει του ματς του ΑΓΟΡ με τον ΠΑΟΚ, για την 21η αγωνιστική της Α1.

Γιαπλές: «Από τους κορυφαίους Παπαδόπουλος και Χαραλαμπίδης»
Οι Λάζαρος Παπαδόπουλος και Κώστας Χαραλαμπίδης συγκαταλέγονται στους κορυφαίους Έλληνες παίκτες του πρωταθλήματος, όπως δήλωσε ο Θανάσης Γιαπλές ενόψει της αναμέτρησης του ΑΓΟΡ με τον ΠΑΟΚ (20/3, 17:00), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Γιαπλές:
«Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Μια ομάδα που διαθέτει εξαιρετικούς Έλληνες παίκτες. Ο Παπαδόπουλος και ο Χαραλαμπίδης είναι από τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα. Ο Παπαδόπουλος είναι ο καλύτερος Έλληνας παίκτης στο low post και σίγουρα πρέπει να προσέξουμε αυτό το κομμάτι. Το παιχνίδι μας πρέπει να έχει πολύ καλό αμυντικό προσανατολισμό. Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας που σημαίνει ότι πρέπει να φανούμε πολύ ανταγωνιστικοί, να προσπαθήσουμε να έχουμε το δικό μας ρυθμό σε όλο το παιχνίδι και να παίξουμε εντυπωσιακό μπάσκετ όπως κάνουμε στην έδρα μας. Θέλουμε για ακόμα ένα παιχνίδι στο γήπεδο τον κόσμο μας που μας βοηθάει πάρα πολύ και ελπίζω να τον κάνουμε για ακόμα ένα ματς να χαρεί φτάνοντας σε ακόμα μια νίκη».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Τσαρούχας είπε: «Προερχόμαστε από μια δύσκολη νίκη εκτός έδρας και σίγουρα θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί. Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Παίζουμε στην έδρας μας και θέλουμε τον κόσμο μαζί μας όπως σε κάθε παιχνίδι εντός έδρας για να μας βοηθήσει να φτάσουμε σε ακόμα μια νίκη μέσα στο “σπίτι” μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: